GLOSSYBOX

GLOSSYBOX december 2022: Unboxing Wishful Moments

GLOSSYBOX december 2022

Värm upp decembermörkret med årets sista GLOSSYBOX. Månadens box ”Wishful Moments” är en specialdesignad box i metall med sju lyxiga produkter, värde över 600 kr. Upptäck GLOSSYBOX december 2022 här nedan.

Med stora högtider som jul och nyår runt hörnet lägger vi all energi på att göra oss redo för alla festligheter. Under locket på GLOSSYBOX december 2022 ”Wishful Moments” hittar du därför inte bara fem produkter (som vanligt) utan sju makeup-, hud- och hårvårdsprodukter som gör att du kommer känna dig som den bästa versionen av dig själv!

Vi vill även önska er Glossies en riktigt fin och god jul! Passa på nu under ledigheten att skapa många vackra ögonblick som varar. Ta extra mycket hand om dig själv och boka in kvalitetstid med nära och kära!

Under locket på GLOSSYBOX december 2022

GLOSSYBOX december 2022

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX december 2022-box. Läs mer här!

Pixi – Glow Tonic

Det prisbelönta ansiktsvattnet ”Glow Tonic” från Pixi är precis vad vi behöver i vintermörkret! Med hjälp av fem procent glykolsyra minskar den synligheten av porer, tar bort döda hudceller och framhäver en frisk hy med mycket glow. Innehåller även aloe vera som lugnar och återfuktar. Du hittar den i din decemberbox!

GLOSSYBOX december 2022

Give Them Lala Beauty – “Lip Duo ´The Beach´”

Läppkitet ”Lip Duo ´The Beach´” från Give Them Lala Beauty kommer med en läppenna och ett läppstift i en perfekta, rosatonade nudefärgen. De är mjuka i konsistensen, återfuktar och ger ett hållbart resultat. Med dessa fixar du enkelt den trendiga looken med fylliga läppar. Du hittar dem i GLOSSYBOX december!

GLOSSYBOX december 2022

Christophe Robin – Purifying Scalp Scrub With Sea Salt

I årets sista GLOSSYBOX ”Wishful Moments” låter vi dig testa den senaste hårtrenden: att exfoliera hårbotten. ”Purifying Scalp Scrub” från Christophe Robin är en djuprengörande skalpskrubb med havssalt och Bisabolol som tillsammans lugnar, renar och återställer oljig och känslig hårbotten. Låt den bli en del av din hårrutin en gång i veckan!

Nip + Fab – Salicylic Fix Facial Scrub

I decemberboxen får du testa ”Salicylic Fix Facial Scrub” från Nip + Fab, en ansiktsskrubb som kombinerar manuell och kemisk peeling. Små korn av vulkanisk sand tar skonsamt bort döda hudceller på yttersta hudlagret, medan salicylsyra tränger längre in i huden och öppnar upp tilltäppta porer.

GLOSSYBOX december 2022

Inte redan en prenumerant? Signa upp dig idag!

Som ny GLOSSYBOX-prenumerant har vi självklart ett extra bra erbjudande till dig i början av månaden! Läs mer och bli prenumerant här!

Se tidigare månadsboxar:

GLOSSYBOX november 2022: Rock & Glam
GLOSSYBOX oktober 2022: Written in the stars
GLOSSYBOX september 2022: Golden hour 
GLOSSYBOX augusti 2022: Art of Beauty
GLOSSYBOX juli 2022: Dive In 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor