GLOSSYBOX

Vi lanserar Generation GLOSSYBOX – se hela innehållet här

Låt oss presentera vår nästa limited edition-utgåva: Generation GLOSSYBOX! En färgsprakande box som passar extra bra för vår lite yngre målgrupp. 

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag så får du förtur och prenumerant-pris på våra limiterade boxar. Läs mer här!  

Generation GLOSSYBOX är inte en ny box inom GLOSSYBOX-familjen. Däremot har den inte funnits i Sverige (eller i Norden) tidigare utan bara i andra länder. Därför är vi extra glada över att äntligen kunna lansera den även hos oss! Under 2022 kommer den att komma i två utgåvor och den första släpper vi redan nu i maj. Är du nyfiken på innehållet, pris och lanseringsdatum? Låt oss kika närmare på boxen!

När lanseras Generation GLOSSYBOX?

Skriv upp den 19 maj i kalendern! Beroende på om du är GLOSSYBOX-prenumerant eller inte, finns det två olika klockslag att komma ihåg. Klockan 10:00 startar försäljningen i Glossy Lounge för våra aktiva Glossies medan alla andra kan lägga vantarna på boxen kl 19:00 samma dag. 

Vad kostar Generation GLOSSYBOX?

På den här boxen har vi verkligen pressat priset rejält! Den innehåller hela tio produkter och har ett värde på hela 750 kronor. Du som prenumerant betalar endast 199 kronor medan ordinarie pris ligger på 259 kronor. 

Vad innehåller Generation GLOSSYBOX? 

BTY by NA-KD – Liquid Eyeliner Pen
Flytande eyeliner som håller i upp till 24 timmar och har en intensivt svart finish. Den lättanvända pennan är smidig att använda och fungerar lika bra för att markera franslinjen som för att skapa en mer dramatisk eyeliner-vinge.

The Balm Cosmetics – Eyeshadow
Nyansen “The Run Down” är en kall brun ton med lila inslag vilket gör den till en utmärkt basskugga för alla ögonfärger. Beroende på om du grundar med ögonskuggsprimer eller annan skugga kan du upptäcka hur nyansen skiftar både i ton och täckningsgrad.

Depend – 7Day Hybrid Polish
Nagellack som ger superglans, högklassig hållbarhet och “gel feeling”. Hybridformulan håller i upp till en vecka och är lika lätt att applicera som att ta bort med nagellacksremover.

Luxie –  Medium Fan Brush Flawless
I Generation GLOSSYBOX hittar du en solfjäderformad borste som är idealisk för att svepa highlighter (i puderformula) över ansiktets högsta punkter. Tack vara de lätta stråna får du ett subtilt resultat som går att bygga upp för önskad effekt.

Dessata – Detangling brush
Red ut tovor och borsta igenom håret, utan att skada och slita på det. Borststråna är gjorda av en speciell gel som böjer sig själva om de stöter på en tova i håret, för att inte skada det. Borsten tar också hand om hårbotten och lämnar håret mjukt och glansigt.

Naobay – Gentle Facial Toner
Balansera huden efter rengöring och förbered den på efterföljande produkter med en toner. Gör din hud mjuk och smidig med extrakt från lugnande och återfuktande ringblomma.

Vita Liberata – Body Blur
Ge din hud ett omedelbart sommarglow! “Body Blur” fungerar likt en foundation för huden och ger en naturligt solkysst färg som enkelt tvättas av. Med ljusreflekterande ingredienser som ger huden extra lyster.

CeraVe – Foaming Cleanser + Moisturizing Lotion
Skummande rengöring som är optimal för normal till fet hud. Följ upp med fuktighetsgivande lotion, som går att använda både i ansiktet och på kroppen.

Dr.PawPaw – Overnight Lip Balm
Läppbehandling som har en gelaktig textur som smälter på läpparna och ger dem intensiv fukt under natten, så att du vaknar med mjuka och plumpade läppar.

Ladda upp inför vår limiterade box genom att redan nu bli GLOSSYBOX-prenumerant så att du får tillgång till lanseringen före alla andra och dessutom till ett extra bra pris. Läs mer här!

Tidigare Limited Edition-boxar:
Det här innehåller GLOSSYBOX Mother’s Day Limited Edition 2022
Vad innehåller GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2022? Här är svaret!
Vi avslöjar hela innehållet i Löwengrip Limited Edition 2022GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor