Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX januari 2024: Unboxing Wellbeing

GLOSSYBOX
Skribent och expert7 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile

Välkommen till ditt nya beautyår! Här är produkterna du hittar i GLOSSYBOX januari 2024! 

Inte redan en Glossie? Bli en del utav vårt skönhetsuniversum och testa nya beautyprodukter varje månad! Läs mer här! 

Ett nytt år är den ultimata nystarten! På GLOSSYBOX kickar vi igång 2024 med temat “Wellbeing” för att fokusera på att må bra från insidan och ut. Mer än någonsin hänger våra self care- och beautyrutiner ihop med välmående och hälsa.

De där extra minuterna vi unnar oss själva i badrummet innan vi går och lägger oss eller när vi sträcker ut kroppen på yoga-mattan efter en lång arbetsdag. Ju stressigare livet blir – desto viktigare är den tiden när vi kan prioritera oss själva.  

I årets första GLOSSYBOX har vi packat ner fem produkter som alla ger dig det där lilla extra. Alla Glossies kommer att få hem fyra likadana produkter, vilken som är den femte blir en överraskning! 

Produkterna i GLOSSYBOX januari 2024:  

Vill du inte se några spoilers? Klicka här för att komma direkt till kassan! 

Peter Thomas Roth – Cucumber Gel MaskMild och lindrande gelmask som återfuktar och lugnar huden. Kan användas dagligen, som nattbehandling innan du går och lägger dig samt under ögonen för att minska svullnad.  

SkinDivision – Lashed Up MascaraFörläng fransarna och addera volym med "Lashed Up Mascara", som varken klumpar eller smular. Formulan är vattenresistent vilket innebär att den sitter på plats hela dagen, men kan enkelt tvättas bort med varmt vatten. 

Brilliant smile – Whitening Evo MouthrinseProfylaktisk munskölj som löser upp ytliga missfärgningar och gör dem lättare att borsta bort. Använd med fördel i kombination med Brilliant Smiles tandkrämer. 

Styledry – Scalp MaskSäg hej då till kliande och torr hårbotten och gör plats för en mer välmående skalp med Styledry "Scalp Mask". Genom att rengöra och återfukta hårbotten noggrannt avlägsnar du gamla rester från stylingprodukter och döda hudceller, som båda kan lägga sig som ett lager och försämra hårets kvalitet. 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox