GLOSSYBOX

GLOSSYBOX november 2022: Unboxing Rock & Glam

GLOSSYBOX november 2022

Inspireras av den tuffa rock chick-looken inför säsongens festligheter – lek loss med ny skönhet och ta fram ditt mest självsäkra jag! Upptäck GLOSSYBOX november 2022 här nedan.

Inför årets bästa festsäsong inspireras vi av de coola, men framförallt självsäkra rocktjejerna. De har inget emot att stå i rampljuset och bär med stolthet upp den klassiska rock chica-looken med rufsigt hår med mycket volym och den svarta eyelinern. Självklart bryr de sig heller inte om vad andra tycker. Bryt mot reglerna du också, släpp fram ditt kaxiga jag och experimentera med nya produkter som kommer få dig att stråla!

Vi har fyllt månadens box ”Rock & Glam” med fem härliga skönhetsprodukter som kommer ge dig det där lilla extra. Vi vill uppmuntra till att gå utanför boxen, testa något nytt och tänja på gränserna. Vilken skönhetsregel kommer du bryta mot i november?

GLOSSYBOX november 2022
Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX november 2022-box. Läs mer här!

I GLOSSYBOX november 2022: Doctors Formula – Photo Face

Få en festredo hy på nolltid med ”Photo Face” från Doctors Formula, en primer med utslätande filtereffekt som minskar synligheten av porer och fina linjer. Håller din basmakeup på plats hela dagen och passar alla hudtyper, även den känsliga. ”Photo Face” hjälper dig att känna dig mer säker i din hud och i GLOSSYBOX november 2022 får alla testa primern!

 

GLOSSYBOX november 2022

I GLOSSYBOX november 2022: Teeez Cosmetics – To Die For Eyeshadow 

Vi älskar multifunktionella produkter! Därför hittar du en ögonskugga från Teeez Cosmetics i färgen “Glow on the Go” i din GLOSSYBOX november 2022 som du även kan använda som highlighter. Den har ett glammigt silverskimmer som piggar upp det gråa novembervädret. Applicera med en borste eller fingrarna över hela ögonlocket eller som en del av en sotning med flera andra skuggor.

 

I GLOSSYBOX november 2022: Spectrum Collections – Rock N Glam A40 Eye Brush

Tillsammans med GLOSSYBOX har det brittiska beautyvarumärket Spectrum Collections specialdesignat ”Rock N Glam A40 Eye Brush”, som finns under locket i november. Borsten matchar månadens boxtema perfekt och är 100 procent vegansk och cruelty free. Kan användas för alla sorters ögonmakeuper, från sotade till neutrala, endast din kreativitet sätter gränserna!

 

Inte redan en prenumerant? Signa upp dig idag!

Som ny GLOSSYBOX-prenumerant har vi självklart ett extra bra erbjudande till dig i början av månaden! Läs mer och bli prenumerant här!

GLOSSYBOX november 2022

Se tidigare månadsboxar:

GLOSSYBOX oktober 2022: Written in the stars
GLOSSYBOX september 2022: Golden hour 
GLOSSYBOX augusti 2022: Art of Beauty
GLOSSYBOX juli 2022: Dive In 
GLOSSYBOX juni 2022: Summer Rendezvous

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor