GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Girls Limited Edition 2023 – kommer snart!

GLOSSYBOX Girls Limited Edition

Snart lanserar vi GLOSSYBOX Girls Limited Edition – en färgsprakande box fylld med nio beautyprodukter! 

Inte redan en Glossie? Signa upp dig här, så får du ett extra förmånligt Glossy-pris på Girls-boxen och får dessutom köpa den innan alla andra.

Äntligen kan vi presentera vår nästa limiterade box: GLOSSYBOX Girls Limited Edition! Det är en färgsprakande box som vi hoppas kommer sprida kärlek och glädje (inte minst tack vare det härliga innehållet). Under locket hittar du nio roliga skönhetsprodukter som vi hoppas att du kommer tycka lika mycket om som vi gör! Testa dig fram och var kreativ – bara du sätter gränserna när det kommer till hår, hud och makeup.

GLOSSYBOX Girls Limited Edition

När kan jag köpa GLOSSYBOX Girls Limited Edition-box 2023?

Boxen lanseras 24/2 kl 10:00 för prenumeranter och kl 12:00 för alla andra. Redan nu kan du skriva upp dig på vår waiting list för Girls-boxen. Då kommer du få ett mail så fort boxen har släppts och blir en av de första som kan klicka hem den.

Klicka här för att skriva upp dig på vår waiting list för GLOSSYBOX Girls Limited Edition!

Vad kostar GLOSSYBOX Girls Limited Edition-box 2023 och vad är den värd?

Vår exklusiva Girls-box blir din för endast 179 kr om du är en aktiv prenumerant och 199 kr om du inte prenumererar. Boxen innehåller nio produkter till ett värde på över 900 kronor. Psst! Om du signar upp dig senast den 23 februari kan du köpa boxen för prenumerantpris!

Klicka här för att bli medlem i GLOSSYBOX!

Vad innehåller GLOSSYBOX Girls Limited Edition-box 2023?

GLOSSYBOX Girls Limited Edition

Girls-boxen har tagits fram för dig som behöver mer ‘good vibes’ i ditt liv! Boxen innehåller nio roliga produkter som tar din beautyrutin till next level. Under locket hittar du allt från smink och hudvård till hårvårdsprodukter. Mer än så vill vi inte spoila just nu! Klicka här för att skriva upp dig på vår waiting list för Girls-boxen.

Klicka här för att bli medlem i GLOSSYBOX!

Tidigare limited edition-boxar:

GLOSSYBOX VALENTINES Limited Edition 2023 – 7 produkter värde över 1 200 kr!
GLOSSYBOX BLACK FRIDAY Limited Edition 2022 – vi avslöjar hela innehållet!
GLOSSYBOX Christmas Limited Edition-box 2022 – vi avslöjar hela innehållet!
GLOSSYBOX x Benefit Cosmetics: Årets ultimata makeup-box är här
Din guide till GLOSSYBOX Adventskalender 2022

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor