GLOSSYBOX

Din guide till GLOSSYBOX Adventskalender 2022

Räkna ner dagarna till jul tillsammans med GLOSSYBOX adventskalender 2022. Bakom de 25 luckorna har vi gömt makeup, hud-, hår- och kroppsvård till ett värde över 5 000 kronor. Det vill du inte missa!

Det har varit fullt upp i kulisserna på GLOSSYBOX-kontoret för att kunna skapa en kalender som ska ge dig både spänning och beautyglädje varje dag fram till jul. Vårt mål har hela tiden varit att sätta ihop en kalender som fyller din decembertid med magisk makeup, lystergivande hudvård och vårdande hårvård. Det ska vara en mix av olika produkter som passar för alla!

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag för att kunna beställa vår kalender till ett extra bra pris. Bli prenumerant här! 

Vi har även varit noga med vilka varumärken du hittar bakom de 25 luckorna (ja, kalendern har hela 25 luckor!). För oss är det viktigt att du får upptäcka välkända favoriter men också att vi kan utmana genom att addera nya och mindre varumärken som du kanske inte testat, eller ens hört talas om, tidigare. Hittar du en ny beautyfavorit i vår kalender?

Här delar vi med oss, och uppdaterar er, om det senaste du behöver veta om kalendern. Mer info kommer – så håll utkik här på bloggen! 

När lanseras GLOSSYBOX adventskalender 2022?

Skriv upp i kalendern och ställ ditt alarm, måndag 26 september klockan 08:00 går det att klicka hem årets kalender. Det datumet gäller däremot bara för prenumeranter som vi vill skämma bort lite extra och ge förtur till den limiterade utgåvan. Är du inte prenumerant går det självklart också att beställa kalendern, men då är det onsdag 28 september kl 08:00 som gäller.

Vad kostar GLOSSYBOX julkalender?

Om du är GLOSSYBOX-prenumerant ger vi dig en ytterligare treat i form av ett extra bra pris. Då betalar du endast 999 kronor för 25 produkter! Ordinarie pris är 1 299 kronor och gäller för alla som inte redan prenumererar på GLOSSYBOX.

Vill du kunna beställa kalendern för endast 999 kr? Bli prenumerant idag! 

Vad är värdet på kalendern?

Det är ingen liten summa vi kommer att kunna nämna här. För 999 kronor, som kalendern kostar för prenumeranter, får du skönhetsprodukter till ett värde över hela 5 000 kronor!

Vad innehåller GLOSSYBOX adventskalender 2022?

Som tidigare nämnt hittar du olika typer av skönhetsprodukter bakom luckorna. En spännande mix av både makeup, hud-, hår- och kroppsvård. Håll utkik här då vi snart kommer uppdatera om vilka varumärken och produkter du hittar i kalendern!

Läs mer: GLOSSYBOX adventskalender 2021

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor