GLOSSYBOX

Din guide till GLOSSYBOX Adventskalender 2022

Räkna ner dagarna till jul tillsammans med GLOSSYBOX adventskalender 2022. Bakom de 25 luckorna har vi gömt makeup, hud-, hår- och kroppsvård till ett värde över 5 000 kronor. Det vill du inte missa!

Det har varit fullt upp i kulisserna på GLOSSYBOX-kontoret för att kunna skapa en kalender som ska ge dig både spänning och beautyglädje varje dag fram till jul. Vårt mål har hela tiden varit att sätta ihop en kalender som fyller din decembertid med magisk makeup, lystergivande hudvård och vårdande hårvård. Det ska vara en mix av olika produkter som passar för alla!

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag för att kunna beställa vår kalender till ett extra bra pris. Bli prenumerant här! 

Vi har även varit noga med vilka varumärken du hittar bakom de 25 luckorna (ja, kalendern har hela 25 luckor!). För oss är det viktigt att du får upptäcka välkända favoriter men också att vi kan utmana genom att addera nya och mindre varumärken som du kanske inte testat, eller ens hört talas om, tidigare. Hittar du en ny beautyfavorit i vår kalender?

Här delar vi med oss, och uppdaterar er, om det senaste du behöver veta om kalendern. Mer info kommer – så håll utkik här på bloggen! 

När lanseras GLOSSYBOX adventskalender 2022?

Skriv upp i kalendern och ställ ditt alarm, måndag 26 september klockan 08:00 går det att klicka hem årets kalender. Det datumet gäller däremot bara för prenumeranter som vi vill skämma bort lite extra och ge förtur till den limiterade utgåvan. Är du inte prenumerant går det självklart också att beställa kalendern, men då är det onsdag 28 september kl 08:00 som gäller.

Vad kostar GLOSSYBOX adventskalender 2022?

Om du är GLOSSYBOX-prenumerant ger vi dig en ytterligare treat i form av ett extra bra pris. Då betalar du endast 999 kronor för 25 produkter! Ordinarie pris är 1 299 kronor och gäller för alla som inte redan prenumererar på GLOSSYBOX.

Vill du kunna beställa kalendern för endast 999 kr? Bli prenumerant idag! 

Vad är värdet på kalendern?

Det är ingen liten summa vi kommer att kunna nämna här. För 999 kronor, som kalendern kostar för prenumeranter, får du skönhetsprodukter till ett värde över hela 5 000 kronor!

Vad innehåller GLOSSYBOX adventskalender 2022?

Sol de Janeiro – Bum Bum Cream

Snabbabsorberande kroppskräm som mjukgör och stramar åt huden. Innehåller näringsgivande cupuaçusmör, antioxidantberikad açaí och återfuktande kokosolja. Med en oemotståndlig doft av pistachkaramell. Massera in med cirkulära rörelser för snabbare absorbering och ökad cirkulation.

LH Cosmetics – On Set Long Lasting Setting Spray

Multifunktionellt setting spray som inte bara gör att ditt smink sitter bättre och håller längre – det innehåller även hudvårdande ingredienser samtidigt som det skyddar mot blått ljus och föroreningar. Spraya 15-20 centimeter från ansiktet efter att du applicerat din makeup. Kan också användas som primer och då som första steg innan basmakeup.

Banila Co – Clean it Zero Cleansing Balm

Var tredje sekund säljs ett ”Clean it Zero Cleansing Balm” runt om i världen och den kultförklarade produkten kommer från ett av de ledande varumärkena inom K-beauty. Applicera rengöringsbalmen på torr hud, tillför vatten och massera för att lösa upp smuts, smink och SPF. Skölj av. Tar även bort vattenfast makeup.

ARTDECO – Volume Supreme Mascara

Ge dina ögonfransar den uppmärksamhet de förtjänar! ”Volume Supreme Mascara” gör att fransarna upplevs tjockare, blir intensivt böjda och får massor av volym. Flexibel gummiborste som separerar och definierar. Håller i upp till tio timmar utan att kladda. Applicera mascaran på fransarna, från rot till topp. Upprepa med fler lager för maximal volym och längd.

Antonio Axu – Anti-Frizz Repair Cream

Reparerande och stärkande leave in-kräm för håret som du kan använda dagligen för att återfukta och motverka frissighet. Slätar ut och stärker håret utan att tynga ner, tack vare sin lätta konsistens. Applicera jämnt över torrt eller fuktigt hår. Styla som du önskar. Passar alla hårtyper.

BABOR – Beta-Glucan Ampoule

Serumampuller som kombinerar 2D hyaluronsyra med lugnande betaglukan och micro-silver vilket har en direkt lugnande och stressreducerande effekt. Hjälper huden till återhämtning och passar extra bra för en känslig och fuktfattig hud. Applicera efter rengöring. Skaka ampullen och använd bipackad plasthätta för att öppna. Följ upp med ansiktskräm.

Korres – Apothecary Wild Rose Night Brightening Sleeping Facial

Ansiktsmask som jobbar medan du sover och skämmer bort din hud som om du hade varit på en ansiktsbehandling över natten. Intensivt återfuktande och uppljusande tack vare C-vitamin och extrakt av vildros. Jämnar ut hudtonen, plumpar huden och skapar naturlig lyster. Applicera på rengjort ansikte och hals, undvik ögonområdet.

Earth Harbour – Replenishing Body Serum

Med en blandning av vegetabiliska oljor ger det här kroppserumet näring, fukt och lyster till huden. Med en fräsch, blommig doft. Applicera på huden och massera in i cirkulära rörelser. Börja med ett par droppar och tillför mer om det behövs.

Benefit Cosmetics – Lovetint Cheek & Lip Stain

Klarröd läpp- och kindfärg som ger dig en passionerad rodnad och en hållbar look från morgon till kväll! Kladdar inte och torkar inte ut huden. Applicera på läpparna med den precisa applikatorn, upprepa med flera lager för mer intensitet. Dutta ut färgen på kinderna och sudda ut med fingrarna eller makeup-borste.

My Clarins – RE-BOOST Healty Glow Tinted Gel Cream

Fuktgivande dagkräm som boostar huden med energi och lyster. Innehåller inkapslade pigment som frigörs vid applicering och jämnar ut hudtonen. Med en frisk, fruktig doft. Applicera varje morgon på rengjort och torrt ansikte och hals. Universell nyans.

Brave New Hair – BALANCE Soothing & Moisturising Leave-in Scalp Tonic

När det kommer till hårvård – glöm inte bort hårbotten! Upptäck Brave New Hairs stärkande hårbottenbehandling som lugnar, återfuktar och balanserar skalpen utan att den känns fet. Berikad med AHA (som skonsamt exfolierar), fermenterad aloe vera, hyaluronsyra och prebiotika. Fördela jämnt i hårbotten i torrt hår. Massera och styla. Ska inte sköljas ur.

Ciaté London – Glow-To Illuminating Blush

Addera en subtil nyans av färg samtidigt som dina kinder får extra lyster. Rouget ger en fräsch no makeup-look samtidigt som den går att bygga upp för mer intensitet. Med en mix av matta pigment som ger färg och skimrande partiklar för en strålande finish. Svep över kindäpplet med en rouge-borste.

Håll utkik här då vi snart kommer uppdatera med ännu fler varumärken och produkter från kalendern!

Margareta Grääs öppnar GLOSSYBOX Adventskalender 2022

Vill du veta vad beautyinfluencern Margareta Grääs tycker om innehållet i årets kalender? Klicka dig vidare till hennes video här!

Läs mer: GLOSSYBOX adventskalender 2021

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor