Hoppa till huvudinnehåll
Hudvård

Så använder du din kroppsolja som du får i GLOSSYBOX november 2021

GLOSSYBOX
Skribent och expert2 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
I månadens GLOSSYBOX får alla testa en lyxig kroppsolja. Vi guidar dig till en lyxig rutin som gör huden mjuk och återfuktad.

När hösten och vintern gör entré är det inte ovanligt att även den torra huden kommer på besök. Ett torrare klimat (i kombination med varma duschar) gör att huden kan bli stram, torr och börja klia. Inte superkul med andra ord. Därför är det viktig att återfukta kroppen efter varje dusch eller bad. Det är gör inte bara gott för huden, utan är även avkopplande och skänker dig en stunds self-care. Vi har satt ihop en lyxig rutin som inte tar allt för lång tid men som lämnar huden mjuk, väldoftande och återfuktande!

Vill du överraska dig själv med minst fem nya beautyprodukter varje månad? Signa upp dig på GLOSSYBOX och upptäck känslan av julafton en gång i månaden. Läs mer om vårt senaste erbjudande här! 

1.  

Börja i duschen! Exfoliera kroppen med en kroppsskrubb eller peelingvante för att ta bort döda hudceller (och för att det är härligt att ge kroppen en liten massage!)

2. 

Följ upp med duschkräm. Vill du att din kroppsolja ska stå i centrum väljer du med fördel en variant som inte har en så stark doft.

3. 

Ett proffstips när det kommer till kroppsolja: applicera den direkt efter dusch när huden är fuktig (så torka dig inte helt torr med handduken). På så sätt kan produkten absorberas bättre av huden och du får ut maximalt av produkten.

I november hittar du en kroppsolja från Mitchell & Peach i GLOSSYBOX. Signa upp dig här för att få "English Leaf Body Oil" och fyra andra produkter levererade hem i vår ikoniskt rosa GLOSSYBOX!

4. 

Om du har ont om tid, eller upplever att en olja direkt på huden blir för kladdigt – blanda i några droppar av oljan i din body lotion och applicera tillsammans. Välj då en oparfymerad body lotion så att dofterna inte krockar.

5. 

När du vill gå all in: Applicera först en oparfymerad body lotion och följ upp med oljan efteråt. Då kapslar oljan in fukten från din body lotion och gör så att huden blir maximalt återfuktad. Dessutom stannar dofter längre på en återfuktad hud, så oljans doft kommer bibehållas längre.

Läs också:Så använder du torrschampo som ett proffsGLOSSYBOX november 2021: Unboxing Beauty DesiresVi avslöjar hela innehållet i GLOSSYBOX Limited Edition Julbox 2021

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox