Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

Upptäck mannens vinterfavoriter i årets sista The Man Box

GLOSSYBOX
Skribent och expert7 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile

Missa inte årets sista The Man Box 2023! Under locket till utgåvan “The Northern Winter Edition” hittar du fem produkter som passar extra bra under den kallare årstiden.  

Nu kan du lägga vantarna på vinterns utgåva av The Man Box! Självklart har vi anpassat innehållet efter årstiden så att hud och hår får lite extra kärlek och kan stå emot vinterns kallare temperaturer. I “The Northern Winter Edition” hittar du fem produkter, speciellt utvalda efter mannens behov – för den ultimata groomingboxen. Upptäck klassiska varumärken som Bic (hörde vi perfekt rakning?) tillsammans med svenska STMNT, som skapats av professionella barberare.  

Psst! Nu kan du köpa The Man Box till rabatterat pris, om du blir GLOSSYBOX-prenumerant. Klickar här för att läsa mer!

I The Man Box nummer 4 2023 

MASQ+ – Eye QÅterfuktande och uppstramande ögonmask. Masken har en svalkande effekt och är perfekt att använda när du behöver pigga upp huden under ögonen. Låt verka 10–20 minuter. Massera in kvarvarande serum, skölj inte av. 

Bic – Hybrid Flex 5Med fem individuellt rörliga nano-tech-blad följer Hybrid Flex 5 varje kontur för en extremt nära rakning. Det ergonomiska handtaget har gummerat grepp för stadig hantering med våta händer, och är balanserat med en metallsfär som ger precisionskontroll. 

Psst!Raka rätt med Bic – 4 tips att ha koll på 

Polaar – The Genuine Lapland Hand CreamMed Polaars handkräm är torra och nariga händer ett minne blott. Genom att smörja in händerna med ett lager av den återfuktande krämen skyddas huden mot väder, vind och kyla samtidigt som den bibehålls mjuk och len. 

STMNT – Grooming GoodsVolympuder som ger direkt volym genom att lyfta håret vid rötterna. Spraya mot hårbotten och arbeta in produkten med hjälp av fingrarna. STMNT är ett premium groomingmärke framtaget av tre professionella barberare. 

Läs mer om STMNT här 

STMNT – Hair & Body Cleansing BarRengör hår, kropp, ansikte och händer med en och samma produkt! Den multifunktionella, fasta tvålen passar lika bra att använda hemma i duschen som att ta med i träningsväskan till gymmet. Med frisk doft av citrus och lavendel med tonkabönor.   

Läs mer om STMNT här  

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

 
GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox