GLOSSYBOX

GLOSSYBOX januari 2022: Unboxing Mindful Mornings

Wake up Glossie! 2022 har gjort entré och så även årets första GLOSSYBOX. Med månadens tema “Mindul Mornings” tar vi tillvara på dagens första timmar. Kicka igång morgonen tillsammans med innehållet i GLOSSYBOX januari 2022! 

Dags att vakna upp till ett nytt år och starta morgnarna på bästa sätt! I januari fokuserar vi på just den nystarten som varje morgon kan ge, och hur den skapar förutsättningarna för hur resten av dagen kommer att bli. Oavsett hur du väljer att tillbringa dagens första timmar hoppas vi att månadens GLOSSYBOX skänker dig beautyglädje och är med som en del av din morgonrutin.

Inte redan en Glossie?
Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX välfyllda januaribox. Läs mer här! 

I GLOSSYBOX januari 2022: E.l.f. Cosmetics – Bite Size Eyeshadow  

E.l.f. Cosmetics står för eye, lips, face och är främst kända för att skapa trendiga kvalitetsprodukter till ett lägre pris. Hela sortimentet är dessutom 100 procent cruelty free och veganskt. I månadens box får alla Glossies testa paletten “Bite-Size Eyeshadow” innehållandes fyra bäriga nyanser som sätter dina ögon i fokus med både skimrande och matta nyanser.

Läs mer: Vi har testat ögonskuggspaletten från E.l.f. Cosmetics (se våra looks!)

I GLOSSYBOX januari 2022: VEGAN by Happy Skin – Original Skin Essence Toner 

Torr hud är ofta ett vanligt problem under vintern. Genom att applicera fukt i flera steg under din hudvårdsrutin boostar du huden maximalt. I januari får alla Glossies testa en essene toner från Vegan by Happy Skin. Med aloe vera-juice, kamomill och ringblomma lugnar och återfuktar den huden. Applicera efter rengöring och innan serum och fuktkräm.

Läs mer: Vad är essence för hudvårdsprodukt och hur ska jag använda den?

I GLOSSYBOX januari 2022: Kueshi – Lemon Shower Gel  

Upptäck den uppgiggande och veganska duschkrämen från Kueshi! Med citronextrakt som lämnar en frisk doft på huden skapar den en härlig stund i duschen samtidigt som den tar hand om hudens naturliga pH-balans.

Psst! Visste du att du som ny GLOSSYBOX-prenumerant får första boxen för bara 100 kronor, om du signar upp dig i början av månaden? Utöver dessa tre spoilers innehåller din box ytterligare två härliga produkter. Läs mer och beställ här!

Se tidigare månadsboxar:
GLOSSYBOX december 2021: Unboxing Moonligt Glow 
GLOSSYBOX november 2021: Unboxing Beauty Desires 
GLOSSYBOX oktober 2021: Unboxing Magical Masquerade

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor