Makeup

Fixa vinterns finaste makeup med e.l.f Cosmetics ”Berry Bad”-palett

I månadens GLOSSYBOX får alla Glossies en ögonskuggspalett från e.l.f Cosmetics! Fyra fina skuggor som du enkelt kan skapa en sotning med, oavsett om du ska till jobbet eller på fest. Vi har testat och recenserat den! 

Det första jag tänker på när jag hör e.l.f. Cosmetics är deras snällas priser och innovativa produkter. Första gången jag kom i kontakt med varumärket var när jag som student (det vill säga för ungefär tio år sen) upptäckte att det fanns ett superbilligt amerikanskt makeup-märke som gjorde att även jag på min mycket begränsade studentbudget kunde uppdatera sminkväskan med fler än en produkt utan att göra av med hela månadsbudgeten.

När paketet med produkterna anlände blev jag positivt överraskad. Jag hade lägre förväntningar på kvalitén jämfört med andra makeup-märken (just på grund av det låga priset) men det var helt ärligt på samma nivå som allt annat jag hade testat. Det var starten på min fortfarande pågående kärlek för e.l.f Cosmetics. Har du inte testat något från varumärket än – nu i januari hittar du en ögonskuggspalett från dem i din GLOSSYBOX (yay!). Jag hoppas du får en lika positiv upplevelse som jag fick!

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

E.l.f Cosmetics Bite-Size Eyeshadow finns i många olika nyanser. I GLOSSYBOX januari får alla testa nyansen ”Berry Bad”. 

Här på GLOSSY office kunde vi självklart inte låta bli att testa den fina paletten när den dök upp på kontoret. Jag lade paletten i min kollega Noras hand och sa ”kan inte du sminka mig med den här?”. Sagt och gjort, såhär tycker Nora (som enligt min mening är ett riktigt proffs på snygga sotningar!) om paletten:

”Först och främst är den i perfekt storlek för att slänga ner i handväskan eller ta med på resan. Många ögonskuggspaletter är ju väldigt stora och kan bara förvaras hemma om du inte packar en extra stor necessär. Dessutom gillar jag den fina blandningen av matta och skimrande nyaser som är smickrande för alla hudtoner och ögonfärger. Jag började med att grunda med den ljusaste nyansen (som är matt) och fortsatte att skugga med den mörkare matta skuggan för mer definition och avslutade med den bronziga, skimrande nyansen. Den är lätt att jobba med och det är enkelt att göra en naturlig look eller bygga upp den för en mer dramatisk makeup.”

Vill du också testa ögonskuggspaletten (plus fyra andra produkter?) Just nu får du din första GLOSSYBOX för endast 100 kronor. Läs mer här! 

Läs mer:

GLOSSYBOX januari 2022: Unboxing Mindful Mornings
Din ultimata morgonrutin för en bra start på dagen
Uppdatera din hudvårdsrutin med essence 

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


Terese Allert

Terese Allert

Beauty Editor