Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX december 2021: Unboxing Moonlight Glow

GLOSSYBOX
Skribent och expert2 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
It’s the most wonderful time of the year! Äntligen har vi börjat räkna ner dagarna till jul och nyår och i vår egen tomteverkstad har vi självklart jobbat fram någonting alldeles extra – nämligen en specialdesignad box i plåt! Följ med när vi lyfter på locket och kikar på vad som döljer sig i GLOSSYBOX december 2021. 

OBS! Inlägget innehåller spoilers för GLOSSYBOX december 2021. Vill du beställa boxen direkt utan att se dess innehåll och överraskas när GLOSSYBOX december kommer hem till dig? Klicka dig vidare här! 

Årets mest festliga tid väntar runt hörnet och innehållet i månadens GLOSSYBOX, med temat ”Moonlight Glow”, gör dig redo för oförglömliga kvällar där förväntan och spänning ligger i luften. Inspirerat av månens magiska sken hittar du hudvård och makeup i vår specialdesignade vinterbox i plåt. Det är dessutom första gången i GLOSSYBOX historia boxen kommer i just plåt – ett måste i GLOSSYBOX-samlingen! 

Inte redan en Glossie?Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX magiska decemberbox. Läs mer här! 

I GLOSSYBOX december 2021: ELEMIS – Superfood Glow Priming Moisturiser

Glow och fukt i ett! ELEMIS “Glow Priming Moisturiser” fungerar lika bra som återfuktande dagkräm, som primer innan makeup och som lystergivande highlighter. Dagkrämen innehåller en blandning av kombucha och fermenterad ingefäraextrakt som jämnar ut hudtonen samtidigt som grönt te och probiotika bidrar till att göra huden mjuk och len. De ljusreflekterande mineralerna visar dessutom huden från dess bästa sida! 

Läs mer:3 sätt att använda ELEMIS "Glow Priming Moisturiser" 

I GLOSSYBOX december 2021: LASplash – Moonlight Glow Face Palette 

Upptäck paletten “Moonlight Glow Face Palette” som innehåller blush, bronzer och transparent puder för att enkelt framhäva ansiktets form och tillföra lyster. De högpigmenterade puderskuggorna har nyanser som passar alla hudtoner och som även går att använda som ögonskugga.

I GLOSSYBOX december 2021: Melting Mud Cleansing Mask 

Med marockansk lavalera och naturliga fruktextrakt rengör “Melting Mud Cleansing Mask” huden på djupet! Den multifunktionella produkten kan användas både som ansiktsrengöring och mask. Produkten är parfymfri och formulerad för att inte irritera huden eller påverka dessa naturliga fuktbarriär. 

Psst! Visste du att du som ny GLOSSYBOX-prenumerant får första boxen för bara 100 kronor, om du signar upp dig i början av månaden? Läs mer och beställ här!

Se tidigare månadsboxar:GLOSSYBOX November 2021: Unboxing Beauty Desires GLOSSYBOX oktober 2021: Unboxing Magical MasqueradeGLOSSYBOX september 2021: Unboxing Pure RelaxationGLOSSYBOX augusti 2021: Unboxing 10th Birthday Edition

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox