Makeup

Berry lips – så nailar du höstens läpptrend 2021


@fentybeauty

Mörka läppar hör hösten och vintern till. Vi visar hur du nailar looken med Berry lips (Psst! I november får du som ny GLOSSYBOX-prenumerant ett läppstift som extra gåva). 

Vi går mot mörkare tider, vilket på många plan kanske inte är superkul. Men det innebär att vi allt oftare gärna sträcker oss efter en mörkare färg till läpparna – och det är något vi verkligen har längtat efter! Därför får du som blir ny GLOSSYBOX-prenumerant nu i november en extra gåva på köpet som passar perfekt för att testa på höstens stora läpptrend. Det är inget mindre än Fenty Beautys Mattemoiselle Matte Lipstick i nyansen ”Griselda” som du får tillsammans med din första box (som är boxen Beauty Desires)

Klicka dig vidare här för att läsa mer om erbjudandet! 

Rihanna i Fenty Beautys ”Griselda”. 

Vi gissar att Fenty Beauty inte behöver några längre introduktion. Beautyvarumärket, grundat av Rihanna, skapades för att passa alla hudtyper och hudtoner. Makeupen lanserades för att alla ska känna sig inkluderade i beautyvärlden och Rihanna vill att Fenty Beauty ska inspirera dig till att ha kul med makeup, våga chansa och testa någonting nytt. 

Mörka läppar 2021: Makeup-inspiration

Mörka läppar kan kännas lite ovant, men precis som Rihannas vision med Fenty Beauty – våga testa och se var din nya look tar dig! Här har vi samlat fler looks där de mörka höstläpparna i bäriga toner står i fokus. 

Testa att matcha färgstarka läppar med färgglad ögonmakeup! Rött och grönt är en vinnande kombo.

No make up-makeup, vilket gör att de röda läpparna står i centrum och poppar ännu mer!

Megan Fox i en klassisk Hollywood-look – röda läppar och eyeliner.

För dig som gärna använder eyeliner, vi älskar Adriana Limas look!

Shiny lips + shiny eyes! Det är inte bara ögonlocken som kan skimra. Toppa läppstiftet med ett glittrande balm för omedelbar festkänsla.

Signa up dig idag – få Fenty Beauty Mattemoiselle Matte Lipstick på köpet!

Erbjudandet om att få Fenty Beauty Mattemoiselle Matte Lipstick gäller fram till 30 november 2021, och gäller endast nya prenumeranter. Läs mer och beställ här! 

Läs mer!
GLOSSYBOX november 2021: Unboxing Beauty Desires
Så använder du torrschampo som ett proffs
Testa lösögonfransar? 5 tips för proffsig appliceringGLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor