GLOSSYBOX

Hitta dina nya favoritprodukter i vårens The Man Box

Nu lanserar vi årets första The Man Box. Vi avslöjar vilka produkter du hittar under locket! 

Köp The Man Box här! 

Vad ska en bra hudvårdsrutin innehålla och hur tar du hand om hår och hud på bästa sätt? Det finns en uppsjö av produkter på marknaden och det kan vara svårt att veta var du ska börja.

I The Man Box handplockar vi de produkter som är enkla att använda och som ger resultat – perfekt att direkt ställa in i badrumsskåpet och i duschen. I årets första utgåva har vi packat ner produkter som återfuktar, lugnar och behandlar huden. I kombination med en multifunktionell duschprodukt och tandblekande munskölj uppdaterar du din rutin på nolltid!

Läs vidare för att se hela innehållet i The Man Box nummer 1 2024! 

Origins – Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion

Origins bästsäljande produkt! Vattenaktig lotion som återfuktar och synligt lugnar röd och irriterad hud och stärker hudbarriären. Perfekt att använda i din dagliga hudvårdsrutin och även efter rakning.

Prac – Hair & Body Wash

Milt rengörande och återfuktande produkt för både hår och hud. Innehåller välgörande havreextrakt som vårdar skalpen och gör håret glansigt. Återfuktande glycerin minimerar friss samtidigt som den säkerställer att hudens barriär inte blir torr. Fungerar utmärkt för daglig användning. Vegansk och tillverkad i Sverige.

Brilliant Smile – WhiteningEvo mouthrinse

Profylaktisk munskölj som löser upp ytliga missfärgningar och gör dem lättare att borsta bort. Använd med fördel i kombination med Brilliant Smiles tandkrämer. Motverkar även ilningar i tänderna och innehåller flour som skyddar mot plack och karies.

Emma S – Treatment Niacinamide Formula

Multifunktionell och lätt gelkräm som är utvecklad för att minimera synliga porer, jämna ut hudtonen och stärka hudbarriären. Det tack vare niacinamid som är en superingrediens för en fräschare och jämnare hy. I kombination med salicylsyra och hyaluronsyra hjälper gelen till att exfoliera och binda fukt i huden.

Filorga – Lift-Structure

Intensivt uppstramande dagkräm som ger en föryngrande effekt på bara sju dagar. Resultatet blir en fastare hud med mer definierade ansiktsdrag. Innehåller en banbrytande innovativ formula som stramar upp och slätar ut samtidigt som den ger en fylligare hud.

Extra produkt! Alla hittar även Rituals lyxiga duschskum i doften ”Rituals of Mehr” i sin box!

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor