Hudvård

3 sätt att använda ELEMIS Glow Priming Moisturiser

Den återfuktande och lystergivande Glow Priming Moisturiser från ELEMIS ser till att du strålar i vinter. I GLOSSYBOX december får alla Glossies testa! 

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Under vintermånaderna är det inte ovanligt att hudens naturliga lyster lyser med sin frånvaro. Den kalla temperaturen gör att torra partier ofta uppstår och nyansen i ansiktet kan upplevas lite… grå. Det är däremot inget som bra hudvårdsprodukter inte kan råda bot på!  

I GLOSSYBOX december 2021 (läs om fler spoilers här!) får alla testa en storfavorit från ELEMIS, nämligen Superfood Glow Priming Moisturiser. Det är en multifunktionell ansiktskräm som du kan använda på det sätt som passar dig och din hud bäst (eller så varierar du beroende på tillfälle och årstid).

1. ELEMIS Glow Priming moisturiser: Dagkräm

Den lätta krämen innehåller ljusreflekterande mineraler vilket gör den till en riktigt fin och lystergivande dagkräm! Den sjunker snabbt in i huden och jämnar ut hudtonen tack vare kombucha och fermenterat ingefära-extrakt. Om din hud lätt blir torr under vintern kan du uppleva att krämen inte räcker till för att ge tillräckligt med fukt. Hoppa då vidare till alternativ nummer två här nedan!

2. ELEMIS Glow Priming moisturiser: Primer

Om du har en torrare hudtyp – misströsta ej, ELEMIS lystergivande kräm kommer ändå kunna ge dig ett magiskt glow! Då kan du däremot behöva lite extra fukt, så grunda din hudvård med en återfuktande dagkräm. Låt sjunka in och applicera sedan Glow Priming Moisturiser över som en primer. Då den jämnar ut hudtonen och adderar lyster är produkten riktigt fin under makeup (eller på egen hand!). 

3. ELEMIS Glow Priming moisturiser: Highlighter

Om du vill maxa ditt glow (vem vill inte det?) – testa att även applicera produkten som highlighter som avslut på din basmakeup. Lägg den på kindben, näsryggen, under ögonbrynsbenet och i amourbågen och förbered dig på att stråla! 

ELEMIS rabattkod

Vill du testa fler produkter från ELEMIS sortiment av högkvalitativa hudvårdsprodukter? Då har vi en special treat bara för dig! Med koden GLOSSYELEMIS20 får du 20 procent rabatt på hela ELEMIS sortiment på bangerhead.se.
Koden är giltig från 21 december 2021 till 21 januari 2022. 

Läs också:
Jag testade ELEMIS Cleansing Balm – det här är min ärliga recension
Vad är skillnaden på torr och yttorr hud? Vi reder ut!
Maska som ett proffs! 5 smarta tips när du använder ansiktsmask

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor