Hår

Ett av Hollywoodstylisternas favorithårmärken

Ett av Hollywoodstylisternas favorithårmärken

Unna ditt hår bra produkter i vinter! HASK är ett av Hollywoodstylisternas favorithårmärken och erbjuder produkter som behandlar och reparerar alla hårtyper. De är formulerade med ingredienser av hög kvalitet, så som exotiska oljor från världen över.

Artikeln är i samarbete med HASK som medverkar i GLOSSYBOX november 2022.

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här!

HASK är ett amerikanskt hårvårdsmärke med kvalitativa produkter som är utvecklade för att vara problemlösare för ditt hår. Oavsett om du har blont hår och vill få bort gula toner, lockigt eller färgat finns det en serie som kommer hjälpa att lösa just dina hårproblem.

Serierna är heltäckande med flera olika schampon, balsam, inpackningar, håroljor, leave-in-treatments och torrschampon. HASK är helt cruelty-free och produkterna är formulerade utan sulfater, parabener, ftalater, gluten och aluminiumstärkelse. Istället innehåller de vårdande och näringsrika oljor så arganolja, macadamiaolja och kokosolja samt ingredienser av hög kvalitet, till exempel aloe vera, biotin och E-vitamin. Produkterna doftar dessutom ljuvligt!

Inför flera stora TV- och filmproduktioner har skådespelarna fått sitt hår fixat med hjälp av HASKs produkter och de har under tiden blivit ett av Hollywoodstylisternas favorithårmärken. Hollywoodstylisten Cheryl Marks har till exempel använt produkterna på filmstjärnor som Anna Kendrick och Rebel Wilson. En annan produktion där produkterna har använts är den amerikanska dramaserien Bridgerton.

I månadens box får några Glossies testa antingen Monoi Coconut Oil Nourishing Deep Conditioner, Argan Oil Repairing Deep Conditioner eller Keratin Protein Smoothing Deep Conditioner. Läs vidare för att lära dig mer om dem!

Monoi Coconut Oil Nourishing Deep Conditioner

Monoi Coconut Oil Nourishing Deep Conditioner, HASK, 35 kr/50 ml

Inpackning med en mjukgörande och skyddande blandning av kokosolja och monoiolja från Tahiti. Återfuktar håret samtidigt som den reder ut, gör det mer följsamt och glansigare. Passar alla hårtyper.

Gör så här: Massera in i rent, blött hår och applicera masken där håret är som mest skadat. Låt verka i upp till tio minuter och skölj sedan noggrant.

Argan Oil Repairing Deep Conditioner

Ett av Hollywoodstylisternas favorithårmärken

Argan Oil Repairing Deep Conditioner, HASK, 35 kr/50 ml

Superstärkande och återfuktande inpackning som hjälper till att reparera torrt, skadat och färgbehandlat hår. Formulerad med arganolja från Marocko som motverkar kluvna hårtoppar och gör det mest skadade hår mjukt.

Gör så här: Massera in i rent, blött hår och applicera masken där håret är som mest skadat. Låt verka i upp till tio minuter och skölj sedan noggrant.

Keratin Smoothing Deep Conditioner

Keratin Smoothing Deep Conditioner, HASK, 35 kr/50 ml

Reparerande och utjämnande hårinpackning för alla hårtyper. Återfuktar, ger glans och tar bort friss. Formulerad med keratin som reparerar skadat hår, minskar kluvna hårtoppar och statiskt hår. Särskilt utvecklad för överbehandlat och färgat hår.

Gör så här: Massera in i rent, blött hår och applicera masken där håret är som mest skadat. Låt verka i upp till tio minuter och skölj sedan noggrant.

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


Louice Tapper Florén

Louice Tapper Florén

Skribent och expert