Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Adventskalender 2021: Lanseringsdatum, spoilers och pris

GLOSSYBOX
Skribent och expert3 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
Guess who’s back? GLOSSYBOX Adventskalender 2021 är mer maxad än någonsin och redan nu kan vi avslöja vad som döljer sig bakom några av luckorna. Vi lovar – det här vill du inte missa! 

Tro det eller ej – men julen är snart framför oss! Vi ska försöka att inte börja skapa julstämning allt för tidigt men när det gäller vår populära adventskalender går det inte att förbereda sig för tidigt. Bakom de 24 luckorna döljer sig några av de största varumärkena inom beauty – kombinerat med nykomlingar och varumärken du kanske inte testat tidigare. I den härliga mixen hittar du självklart en kombination av produkter för hud, hår och kropp (och självklart en hel del makeup!). 

Vill du vara säker på att du hinner lägger vantarna på ett ex av GLOSSYBOX adventskalender 2021 innan jul? Läs mer och beställ här! 

Vad kostar GLOSSYBOX Adventskalender 2021? 

I de 24 luckorna döljer sig beautyprodukter till ett värde av hela 5 400 kronor (!!). Priset du betalar är däremot betydligt lägre och för dig som är aktiv GLOSSYBOX-prenumerant kostar kalendern endast 999 kronor. Logga in på ditt konto på Glossy Lounge för att få tillgång till ditt Glossy-pris! Om du inte prenumererar på GLOSSYBOX men vill beställa vår lyxiga adventskalender så kostar den 1 299 kronor. 

När kan jag köpa GLOSSYBOX julkalender? 

Det är visserligen ett tag kvar till jul men vi vill ändå att du ska kunna ladda upp så snart som möjligt (och drömma dig bort till när det äntligen är dags för den första luckan!). Lägg den 13 september på minnet om du är aktiv prenumerant – då har vi exklusiv lansering för alla Glossies. 

Två dagar senare, 15 september kan även icke-glossies klicka hem kalendern (med reservation för slutförsäljning). 

Läs mer och förbeställ din kalender här! 

Vad innehåller årets adventskalender? 

Vad vore en nytt härligt släpp från oss på GLOSSYBOX utan ett par spoilers? För det vore faktiskt omöjligt att inte få visa upp några av de fantastiska produkterna som du hittar i årets julkalender, redan nu.

OBS! Om du inte vill ha några spoilers nu, klicka dig vidare här istället för att beställa kalendern direkt.

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 1: Pixi – Glow Tonic

Det här är en hudvårdsprodukt som alla måste uppleva! Precis som namnet avslöjar så kommer den få din hy att stråla! Det exfolierande ansiktsvattnet är berikat med fem procent glykolsyra som minimerar porer, sveper bort överflödig olja från huden och rengör på djupet. OBS! När du använder produkter med glykolsyra rekommenderas alltid solskydd under dagtid. 

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 2: Babor – Doctor Babor Hyaluron Cream

Ge huden en daglig fuktboost med den här lätta krämen som passar både dag och natt. Innehåller HY-3 peptider och en unik kombination av trippelverkande hyaluronsyra som hjälper till att öka hudens fuktnivå och behålla den återfuktad och mjuk. 

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 3: Ciaté – I am Woman Palette 

Den här ögonskuggspaletten har inspirerats av starka kvinnor som gjort skillnad genom historien. De 24 skuggorna går i mjukt beige, neutrala toner med skimmer, mjuka matta nyanser och intensiva metallskuggor. Alla har en krämig formula och rik pigmentering vilket gör att du kan variera din makeup-look i oändlighet – bara genom att ha den här paletten i din hand!

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 4: James Read – Sleep Mask Retinol Tan Retinol Face 

En multifunktionell nattkräm som gradvis bygger upp en naturligt solkysst look samtidigt som retinol och hyaluronsyra reducerar fina linjer, återfuktar och vårdar – allt medan du sover. 

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 5: Benefit – The POREfessional Super Setter Mini

Avsluta din makeup med setting spray för att hålla sminket på plats i upp till 16 timmar. Lämnar huden fräsch och återfuktad samtidigt som överflödig olja reduceras. Ger huden en matt finish.

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 6: Zoeva – Infinite Potential Mascara 

Ge fransarna volym, längd och definition med mascara från Zoeva! Den krämiga formula ger fransarna en ultrasvart och smulfri finish.

No time to waste! Nu kan du förbeställa din kalender här!

Tidigare limited edition-utgåvor från GLOSSYBOX:GLOSSYBOX x ELEMIS: Allt du behöver veta om vår exklusiva limited edition-boxGLOSSYBOX Summer Bag Limited Edition: Din ultimata sommarnecessärGLOSSYBOX Mors dag 2021: Lansering och spoilersAllt du behöver veta om Easter Egg Limited Edition 2021

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox