GLOSSYBOX

GLOSSYBOX x ELEMIS: Allt du behöver veta om vår exklusiva limited edition-box

 

Nu kan vi äntligen avslöja att vår kommande limited edition-box är tillsammans med det brittiska spa- och hudvårdsmärket ELEMIS! Är du lika peppad som vi på GLOSSYBOX x ELEMIS Limited Edition, fylld med kvalitativ hudvård? Läs vidare för att få veta mer om lanseringsdag, pris och spoilers! 

Nedräkningen till höstens limited edition-box har börjat och vi är så glada över att äntligen kunna berätta att vi lanserar en box tillsammans med ELEMIS. För dig som inte har koll på ELEMIS sedan tidigare (eller vill veta mer om hudvårdsmärket) – låt oss börja med en kort introduktion: 

Inte redan en Glossie? Börja prenumerera idag så får du köpa våra kommande limited edition-utgåvor till ett lägre pris. Läs mer här!

ELEMIS grundades för över 30 år sedan och visionen var att skapa en hudvårdsserie som var så nära naturen som möjligt, vilket de håller fast vid än idag. Det i kombination med banbrytande teknologi och forskning gör att de lyckats skapa effektiva och kvalitativa formuleringar med naturliga och aktiva ämnen.

Idag är ELEMIS Englands ledande spa- och hudvårdsmärke, som säljs i 45 länder. 2020 vann de utmärkelsen ”Best Premium Skincare Brand”, utsett av The Sunday Times Style, och de fortsätter att utveckla innovativ hud- och kroppsvård som ger oss den lyxiga spa-känslan, även hemma i badrummet.

Vill du vara säker på att inte missa lanseringen? Signa upp dig här så får du ett mejl som påminner dig! 

Vad innehåller GLOSSYBOX x ELEMIS Limited Edition? 

Vår limiterade box, tillsammans med ELEMIS, innehåller hela sex produkter från deras stora sortiment av kvalitativ hudvård. Produkterna i boxen utgör en komplett hudvårdsrutin (både som du kan använda dagligen men också som du kan addera då och då för att ge huden det lilla extra). 

Pro-Collagen Cleansing Balm
ELEMIS bästsäljare som vårdar, återfuktar och effektivt tar bort makeup och orenheter med hjälp av bland annat fläder i kombination med ros, mimosa och padina pavonica. Efterlämnar en strålande och mjuk hy. Applicera på torrt ansikte och massera in med fuktade fingertoppar. Avlägsna med fuktig rengöringsduk.

Läs vår recension av produkten här!

Dynamic Resurfacing Facial Wash
Milt exfolierande ansiktsrengöring som har en utjämnande och förfinande effekt. Avlägsnar döda hudceller och gör hyn mjuk med extra lyster. Mixa tillsammans med vatten i handflatorna och massera in med cirkulära rörelser. Använd morgon och kväll på fuktad hud, undvik området runt ögonen. Skölj av. Följ upp med återuppbyggande serum.

Papaya Enzyme Peel
Pigga upp en trött och glåmig hud med lystergivande peeling. Exfolierar och rengör skonsamt med naturliga fruktenzymer från papaya och ananas. Applicera på rengjord hud, undvik området runt ögonen. Låt verka 10-15 minuter och skölj av med ljummet vatten.

Soothing Apricot Toner
Lugnande ansiktsvatten som återfuktar och fräschar upp huden. Hjälper till att bibehålla dess naturliga pH-värde och innehåller extrakt från aprikos och såpträd som harmoniserar huden. Applicera 2-3 spray på en bomullspad eller spraya direkt i ansiktet som en uppfriskande mist. Innehåller inte alkohol.

Pro-Collagen Marine Cream
Prisbelönt ansiktskräm med kliniskt bevisade anti-age-egenskaper. Den djupt återfuktande krämen är effektiv mot ålderstecken och ökar hudens fasthet på bara två veckor. Innehåller marina, aktiva växter som padina pavonica och rödalg. Använd varje morgon på rengjord, torr hud. Passar alla hudtyper.

Läs mer om produkten här! 

Pro-Collagen Tri-Acid Peel
Innovativ peeling med ett 8% Tri-Acid Complex som exfolierar huden för en jämnare och friskare hy. Använd på rengjord hud två gånger i veckan, undvik området runt ögonen och läpparna. Skölj bort produkten med varmt vatten efter 15 minuter. Du kan känna en lätt stickande känsla och rodnad.

När lanseras GLOSSYBOX x ELEMIS? 

Om du är aktiv GLOSSYBOX-prenumerat: ställ alarmet på den 25 augusti klockan 11. Då är det exklusiv förturslansering för Glossies! Om du inte prenumererar på GLOSSYBOX, men gärna vill köpa boxen ändå, så är det den 27 augusti som gäller. 

Psst! Eftersom våra limiterade boxar kommer i en mindre upplaga, finns det risk för slutförsäljning. Vill du kunna köpa boxen vid förturslanseringen? Signa upp dig på vår månadsprenumeration av GLOSSYBOX senast den 24 augusti! Klicka dig vidare här! 

Vad kostar GLOSSYBOX x ELEMIS Limited Edition? 

Självklart vill vi treata dig som är trogen GLOSSYBOX-prenumerant lite extra och ger dig därför ett extra förmånligt pris på ELEMIS-boxen. För 399 kronor blir boxen din! Är du inte prenumerant kommer den att kosta 499 kronor. 

Vad är värdet på GLOSSYBOX x ELEMIS? 

GLOSSYBOX x ELEMIS innehåller sex produkter och är verkligen en superlyxig och exklusiv box där det kvalitativa innehållet har ett sammanlagt värde på hela 1 700 kronor.

No time to waste! Signa upp dig på vår waiting list och få uppdateringar om vår kommande limited edition box tillsammans med fantastiska ELEMIS!

 

Tidigare limited edition-boxar:
GLOSSYBOX Summer Bag Limited Edition: Din ultimata sommarnecessär
GLOSSYBOX Mors dag 2021: Lansering och spoilers
Allt du behöver veta om Easter Egg Limited Edition 2021

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


Terese Allert

Terese Allert

Beauty Editor