Hår

Isabella Löwengrip: “Så stylar jag mitt hår”

Isabelle Löwengrip

Entreprenören Isabella Löwengrip har hittat sin ultimata hårvårdsrutin för att styla sitt klassiskt skandinaviska sköra och fina hår. Favoritprodukterna hittar hon i den egna serien Löwengrip.

Isabella löwengrip är en av Sveriges ledande influencers och entreprenörer, utsedd till Sveriges mäktigaste affärskvinna 2018.  Hon grundade Löwengrip Beauty tillsammans med Pingis Hadenius 2013.

– Att investera i sitt hår är både roligt och givande. Eftersom jag har ett skört och fint skandinaviskt blont hår är min hårvårdsrutin extra viktig. Så här ser en vanlig vecka ut för mig, berättar Isabella Löwengrip.

1. Tvätta håret noggrant en gång per vecka

– Om jag tvättar det oftare blir det torrt och mindre glansigt. Jag schamponerar det två gånger, helst med Löwengrip The Cure-serien eller Blond Perfection-serien för att förbättra min kalla blonda nyans. Om jag har tid använder jag dessutom en hårmask.

2. Föna håret med försiktighet!

– Eftersom jag bara tvättar håret en gång i veckan, stylar jag håret noggrant genom att föna det ordentligt med hårtork (jag fäster det fönade håret på stora spolar så att det blir en naturlig böj på topparna). Jag applicerar Löwengrip Quick dry volumizing lotion för att skydda håret mot värmen från hårtorken. Det gör också att håret torkar snabbare – jag älskar att spara tid. Lotionen adderar också volym till mina längder. Om du har ett tunt hår gör det verkligen skillnad!

3. Använd torrschampo för att ge håret en fräsch känsla mellan tvättarna

– Jag applicerar torrschampo i hårbotten och sprayar inte det på håret som en hårspray. En favorit är Löwengrip Good to go i doften “Caramel and fudge”. Jag har svårt att motstå sötsaker!

The Cure Single Hair OilGLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor