Hoppa till huvudinnehåll
Hudvård

Upptäck sheasmör från L’Occitane – lyxig återfuktning för din hud

GLOSSYBOX
Skribent och expert6 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile
Sheasmör är en riktig superingrediens för att ge huden fukt, näring och skydd. Hos L’Occitane hittar du ett stort utbud av produkter där just shea står i fokus!  

Artikeln är i samarbete med L’Occitane som medverkar i GLOSSYBOX februari 2024.  

Rabattkod L'Occitane

Just nu får du 20 % rabatt på L'Occitanes sortiment hos Lyko. Ange kod NEWYEAR i kassan. 

Att använda L’Occitanes produkter är att resa till franska Provence. Här får du ta del av värmen och naturen som finns i regionen, och där grunden till det omtyckta varumärket skapades. I dess stora sortiment finns flera olika produktserier, bland annat den bästsäljande Shea-serien.  

Inte redan en Glossie? Bli en del utav vårt skönhetsuniversum och testa nya beautyprodukter varje månad! Läs mer här! 

I L’Occitanes shea-serie är sheasmöret alltid ekologiskt och fair trade-producerat.  

Den idealiska hudvårdsingrediensen (som gör att L’Occitane bortser från sin regel att enbart använda Provence-baserade ingredienser) är känd för dess närande och skyddande egenskaper och behandlar torr hy genom att skapa en mjuk och len barriär som låser in fukten i huden. Sheasmör fungerar lika bra att använda som din dagliga återfuktare som något du plockar fram när huden är extra torr, läpparna nariga eller när du råkat skära dig på rakhyveln. Med andra ord – en universal ingrediens som är perfekt från topp till tå! 

I GLOSSYBOX februari 2024 får alla Glossies testa ikoniska “Shea Butter Hand Cream” från L’Occitane. Den är så pass populär att det säljs en produkt var tredje sekund runt om i världen. Nu lanseras den i en ny förpackning i ett och samma material, vilket gör den lättare att återvinna. Själva locket går även att öppna med bara en hand för en ännu smidigare applicering. Den älskade formulan är däremot precis densamma som tidigare!  

Missa inte: 20 % på L'Occitane

Om du, precis som vi, inte kan få nog av shea efter att ha upptäckt handkrämen finns det både kropp- och ansiktsvård i samma serie. Några av våra Glossy-favoriter är “Shea Shower Oil” och “Ultra Rich Body Cream”. Till ansiktet använder vi gärna "Shea Ultra Rich Face Cream".  Just nu får du 20 % på L'Occitanes sortiment hos Lyko, gäller 1 februari - 31 mars 2023, ange kod NEWYEAR i kassan. 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox