GLOSSYBOX

Allt du behöver veta om Easter Egg Limited Edition 2021

Hos GLOSSYBOX firar vi påsken med ett sockersött påskägg fyllt med beautyprodukter. Men det gäller att vara snabb – förra årets utgåva sålde slut på rekordtid. Här är allt du behöver veta om GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2021.

Kycklingar, ägg och påskmust i all ära – men när det är dags för påskäggsjakt möts vi gärna av vårt Easter Egg, fullproppat med härliga beautyprodukter. Inte nog med det, några lyckliga påskägg-hunters kommer få hem ett Rosé Gold Egg med ett värde på över hela 2 550 kronor, med ett presentkort på 1 000 kronor lookfantastic.se.

Update: Påskägget är nu slutsålt! 

När lanseras GLOSSYBOX Easter Egg?

GLOSSYBOX limited edition-boxar (eller i det här fallet – ett ägg) förturslanseras alltid till aktiva prenumeranter. Den 9 mars klockan 11 har alla Glossies möjligheten att klicka hem sitt GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2021, före alla andra. Är du inte prenumerant är det den 12 mars som gäller!

Psst! Om du blir prenumerant senast den 8 mars kan du köpa vårt Easter Egg under förturslanseringen. Läs mer och beställ här!

Vad kostar GLOSSYBOX Easter Egg?

Vi vill ge våra Glossies någonting extra och därför har vårt Easter Egg ett lägre pris för aktiva prenumeranter. Är du redan en Glossie kommer det att kosta 379 kronor. Är du inte prenumerant utan enbart vill klicka hem vårt limiterade ägg, då kostar det 419 kronor.  

Vad innehåller GLOSSYBOX Easter Egg?

Det rosa ägget innehåller hela nio lyxiga godbitar. Redan nu kan vi avslöja att varumärken som My Clarins, FIlorga, Benefit och Real Techiniques finns i ägget. 

Vad är värdet på GLOSSYBOX Easter Egg?

Årets påskägg har ett värde på 1 200 kronor, men kostar enbart 379 kronor för prenumeranter. Är du en av de lyckliga som slumpvis får hem ett Rosé Gold Egg, då är värdet hela 2 500 kronor! 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Startar du prenumerationen senast den 8 mars kan du även klicka hem Easter Egg Limited Edition till Glossie-pris! Läs mer här! GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor