Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Summer Bag Limited Edition: Din ultimata sommarnecessär

GLOSSYBOX
Skribent och expert3 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
Ingen sommar utan en Limited Edition-box från oss på GLOSSYBOX! För första gången någonsin kommer produkterna i en specialdesignad och lyxig necessär. Här är allt du behöver veta om GLOSSYBOX Summer Bag Limited Edition 2021! 

Om vi inte redan hade sommarlängtan så har den definitivt satts igång nu! Vår limiterade Summer Bag 2021 innehåller hela tio magiska beautyprodukter och kommer i en specialdesignad GLOSSYBOX-necessär (så ja, det är ju egentligen elva produkter som ingår!). 

Beställ Summer Bag Limited Edition här! 

Innehållet passar lika bra att ta med sig på semestern som att upptäcka hemma i badrummet. Så oavsett vad du har för planer i sommar så kan du räkna med att Summer Bag är en utmärkt följeslagare! 

Inte redan en Glossie? Börja prenumerera idag så får du köpa våra kommande limited edition-utgåvor till ett lägre pris. Läs mer här! 

Vad innehåller GLOSSYBOX Summer Bag?

Nuxe – Prodigieux Floral le Parfum

Svep in dig i en doft av sommar! Från franska Nuxe får du testa deras senaste doftlansering, Prodigieux Floral le Parfum. I den uppfriskande parfymen möter du en oemotståndlig komposition av magnolia, grapefrukt och mysk.

Vita Liberata – Fabulous Self Tanning Mist

Brun utan sol-mist för ansikte och kropp som torkar på bara en till två minuter. Färgen utvecklas gradvis och ger ett solkysst resultat inom fyra till sex timmar. Återfuktar och vårdar med aloe vera och hyaluronsyra. Vill du ha en djupare ton? Återapplicera när den har torkat!

Löwengrip – Healthy Glow Body Scrub

Exfolierande och lystergivande kroppsskrubb som gör huden mjuk och återfuktad. Berikad med prebiotika och probiotika för att ge huden en utslätande effekt och stärka hudbarriären. Passar alla hudtyper, vegansk och producerad i Sverige.

BloomySoftening Lip Gloss 

Låt läpparna skina ikapp med solen! Bloomys återfuktande läppglans är berikat med ricin- och arganolja som mjukgör och vårdar. Har en subtil rosa ton som ger läpparna glans och fyllighet. 85 procent naturlig formula, vegansk och cruelty-free.
BlondMe– BlondeWondersRestoringBalm Ta hand om håret i sommar med hjälp av ett leave in-balm som reducerar frissighet och försluter kluvna hårtoppar. Skyddar mot värme upp till 210 graderoch skadliga UV-strålar. Applicera i handdukstorkat eller torrthår för ett mjukt och glansigt resultat. Skölj ej ur. Passar alla hårfärger. 
Filorga – NCEF-Reverse Upptäck Filorgasrevitaliserandeansiktskräm med NCEF, ett unikt komplex med flertalet ingredienser som ger en intensiv förnyelse av hudkvaliteten. Den revitaliserande krämen jobbar mot fina linjer och ger fasthet och lyster. Använd morgon och kväll. 

EucerinDermatoCleanMicellarWater 

Milt och effektivt rengöringsvatten som avlägsnar makeup och orenheter utan att torka ut huden. Innehåller hyaluronsyra och andra fuktgivande ingredienser. Applicera på ansikte, hals och dekolletage med bomullspad, följ upp med ansiktskräm. Fri från alkohol, parfym och färgämnen.

Eyeko – Beach Waterproof Mascara  

Med vattenfast mascara från Eyeko får du voluminösa fransar hela dagen – även om du tar ett dopp i havet. Beach Waterproof Mascara lyfter och böjer fransarna för en fyllig och långvarig effekt. Den täta borsten täckervarje frans och skapar en fin solfjädereffekt. Vegansk och crueltyfree

Saint LuxeEyebrow Gel  Fixera brynen och håll de på plats med hjälp av en transparent ögonbrynsgel. Den lilla applikatorborsten gör det enkelt att forma och fluffa till brynen. Använd tillsammans med ögonbrynspenna, för att förstärka brynens färg, eller på egen hand för ett mer naturligt resultat.
Niré Beauty113 The Multitaskerbrush

Multifunktionell sminkborste som kombinerar en avsmalnande borstepå ena sidan med en mjuk och rundad borsteden andra, för att både kunna skapa en precis applicering samt tona ut puderskuggor. Kan användas till bland annat concealer, ögonskugga och highlight

Beställ Summer Bag Limited Edition här! 

När lanseras GLOSSYBOX Summer Bag Limited Edition 2021? 

Om du redan är en Glossie kommer du ha förtur till vår sommarnecessär. Ställ alarmet på den 18 juni klockan 11. Då kan du nämligen klicka hem den på glossybox.se i vår förturslansering. Vill du ha möjlighet att klicka hem Summer Bag före alla andra och dessutom till ett extra bra pris? Bli prenumerant senast den 17 juni för att vara med vid förturslanseringen! 

Om du inte är aktiv prenumerant får du vänta hela tre dagar, till den 21 juni då den går att köpa för alla (det vill säga om den inte redan har sålt slut!). 

Vad kostar Summer Bag Limited Edition? 

Priset skiljer sig åt beroende på om du är aktiv GLOSSYBOX-prenumerant eller inte. Om så är fallet, då kostar den endast 379 kronor. Om du inte prenumererar på GLOSSYBOX, men gärna vill lägga vantarna på vår Summer Bag (klart du vill!), så kostar den 419 kronor. 

Vad är värdet på vår sommarnecessär?

Håll i hatten – för 379 kronor (eller 419 kronor, beroende på om du är prenumerant eller inte) så får du en fullpackad necessär till ett värde över 1 600 kronor! 

If you snooze you loose! Beställ din GLOSSYBOX Summer Bag Limited Edition här

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox