adventskalender | GLOSSYBOX SE

Spoiler #1 – Benefit

Upptäck Benefits populära Roller Liner som ger dig den perfekta och skarpa linjen. Rama in ögonen med nattsvarta, sylvassa vingar.

Ett måste i necessären inför säsongens festligheter ✨

SLUTSÅLD

Spoiler #2 – Hey Honey

I en av luckorna överraskas du även av Hey Honeys intensivt återfuktande ansiktsmask - allt för att din vinterglåmiga hy ska bli ett minne blott! 

Hey Honeys lugnande "Sweet Treat Wild Berry and Honey Yogurt Recovery Mask" är tillverkad av ingredienser som blåbärsfröolja och honung för att återuppbygga hudelasticiteten. 

Kan ditt ansikte få en sockersötare och bättre överraskning denna tidspunkt?

SLUTSÅLD

Spoiler #3 - Ciaté

Är du på jakt efter högpigmenterade skuggor i både matta och skimrande nyanser som passar både vardag som till fest? Då ska du testa Ciaté Londons ögonskuggspalett som gömmer sig bakom en av de 24 spännande luckorna. 

Hitta din favorit bland de nio fantastiska och varma tonerna. Ett måste i sminkväskan tycker vi!

SLUTSÅLD

Spoiler #4 - Annemarie Börlind

I en av luckorna gömmer sig en härligt återfuktande ögonkräm från populära varumärket Annemarie Börlind! Resultatet blir en jämn hud med förnyad elasticitet och en piggare blick!

Missa inte årets adventskalender som innehåller både smink och hudvård!

SLUTSÅLD

SPOILER #5 - Avant

Avant Pro-Instense Hyaluronic Acid Illuminating Day Cream - Denna lyxiga dagkräm från exklusiva Avant Skincare ger både fukt och mjuk hud, ett vackert glow och motverkar synliga linjer. Allt du behöver i vintermörkret! 

SLUTSÅLD