Tillagt till din kundkorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Succén är tillbaka! Snart släpps årets lyxiga Adventskalender från GLOSSYBOX, fylld med 24 skönhetsöverraskningar till ett värde över 4300 kr!

Glossybox-prenumeranter får exklusiv 24 timmars förtur till lanseringen. Läs mer nedan.

Om adventskalendern

Med vår lyxigaste Limited Edition-utgåva någonsin känns varje dag i december som julafton. Vi älskar allt med skönhet och det bästa av det mesta har vi gömt i årets adventskalender – makeup, hudvård och kroppsvård. Bakom de 24 luckorna finns något som passar alla! 🌟


Sätt guldkant på tillvaron i vinter och gör december till årets lyxigaste månad! Eller utnämn dig själv till jultomte och ge kalendern till någon du tycker extra mycket om. 


GLOSSYBOX Adventskalender innehåller 24 skönhetsöverraskningar till ett värde över 4300 kr och blir din för 1299 kr. Begränsat antal - först till kvarn!

Prenumeranter får exklusiv förtur!

Som Glossybox-prenumerant får du exklusiv 24 timmars förtur till lanseringen och kan beställa kalendern redan den 25 september. Vi ger dig som prenumerant även rabatt på kalendern under begränsad tid. Se till att prenumerera på våra nyhetsbrev och håll utkik i inkorgen 25 september för din unika köplänk och rabattkod! 😍


Inte prenumerant?

För alla andra släpps kalendern först 26 september. Förra årets kalender sålde slut på endast 4 minuter, så säkra din kalender genom att bli Glossybox-prenumerant idag och få tillgång till förtursförsäljningen 25 september!

Bli prenumerant nu

*GLOSSYBOX Adventskalender säljs i begränsat antal och beställs utöver ordinarie Glossybox-prenumeration. Först till kvarn! För att få förtur till lanseringen måste din prenumeration vara aktiv senast 23.09.2018. För att motta den unika köplänken den 25 september måste du vara aktiv prenumerant samt prenumerera på vårt nyhetsbrev. Är du redan kund kan du ändra dine e-post inställningar på ditt konto.

2018 © The Hut.com Ltd.