Hudvård

Nya hudvårdsprodukten som boostar hudens lyster

Origins koffeinbaserade hudvårdsprodukter fräschar upp huden och ger ny energi och lyster. Läs mer om populära Ginzing-serien – och den nyhet som du även får testa i månadens GLOSSYBOX.

Artikeln är i samarbete med Origins som medverkar i GLOSSYBOX september 2022.

Den där första koppen kaffe på morgonen, som gör att du känner att du vaknar till liv – den kan du även ge din hud i form av Origins Ginzing-serie. Även i en stressig vardag går det att skapa det där hälsosamma ”glow from within” genom att fokusera på lystergivande produkter som återfuktar och piggar upp huden, inte minst i morgonrutinen.

Huvudingrediensen i serien är koffein från kaffebönor som, precis som i dryck, har en uppiggande och energigivande effekt. Ginseng beskrivs redan i uråldriga kinesiska texter som en kraftfull ört och panaxginseng har använts inom kinesisk medicin för sina hälsofördelar. I hudvård används den för att ge huden ny styrka och pigghet. Flera av Ginzing-produkterna har även berikats med C-vitamin som är en riktig lystergivare. Den boostar hudens kollagenproduktion och trollar bort trött hud.

Den bästsäljande serien från Origins har nu utökats med ytterligare en produkt, Glow-Boosting Mask, som några Glossies får testa i månadens GLOSSYBOX. Det är en ansiktsmask som inte ska sköljas av utan istället appliceras och masseras in på rengjord hud. I krämen ser du att det finns små kapslar. Dessa löses upp när du applicerar masken på huden och ger en omedelbar lyster. För att ge huden ett hälsosamt glow på lång sikt innehåller även produkten två typer av naturlig C-vitamin. Det i kombination med den ingredienscocktail som är genomgående i hela Ginzing-serien: koffein från kaffebönor och panaxginseng.

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Hudvårdsrutin med Origins Ginzing-serie

1.Rengör

Energiboostande rengöring med mild exfolierande effekt som djuprengör porerna och gör huden jämnare och strålande. Minskar synliga trötthetstecken och återupplivar huden.

2. Behandla 

GinZing Into the Glow Brightening Serum

Mångsidigt serum med Origins egna 5% Retexturizing Complex bestående av kaffebönor och en AHA-/ BHA-blandning som stärker cellförnyelsen. Innehåller även kraftfull C-vitamin som ger en klarare hud samt hyaluronsyra som fyller huden med fukt.

3. Boosta 

Lättviktig och uppfriskande mask som inte ska tvättas av. Mjukar upp och återfuktar huden. Innehåller kapslar som aktiveras i kontakt med huden och ger en uppiggande lyster.

Alla Glossies får testa! Glow-Boosting Mask 

4. Återfukta

GinZing Energy-Boosting Tinted Moisturizer SPF40

Ger energi, fukt och skydd – i en enda produkt! Den lättviktiga krämen ökar omedelbart fuktnivåerna samtidigt som den adderar en subtil färg till huden för ett mer utjämnande resultat.

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor