Hudvård

Jag testade alla produkter från Löwengrip Instant Glow – här är min ärliga recension

Upptäck Löwengrips lystergivande och återfuktande hudvårdsserie Instant Glow. I februari lanserar vi en limited edition-box innehållandes samtliga fem produkter. Vi har testat och recenserat dem! 

Inte redan en Glossie? Signa upp dig här så får du ett extra förmånligt Glossy-pris på Löwengrip Limited Edition.

I Löwengrips limiterade box, som lanseras 24 februari, hittar du fem full size-produkter som utgör en minimalistisk men effektiv hudvårdsrutin. De går dessutom utmärkt att komplettera med dina befintliga hudvårdsprodukter (om du föredrar en längre hudvårdsrutin med flera steg) för att ge din hy ökad lyster och fukt. De skonsamma, men ändå effektiva produkterna, verkar närande, mjukgörande och barriarstärkande samtidigt som de jobbar på hudens textur, fina linjer och porer för en jämn och strålande hy.

Funderar du på om de passar just dig och din hy? Samtliga produkter från Löwengrips sortiment att framtagna med den känsliga huden i åtanke och Instant Glow är inget undantag. Även de som annars kan reagera på aktiva ingredienser kan här upptäcka fördelarna med bland annat hyaluronsyra, C-vitamin och niacinamid, som ger synliga resultat och höjer din dagliga beautyrutin till nästan nivå.

Recension: Instant Glow Cleansing Foam

Det finns få saker som går att jämföra med en härlig rengöring att inleda sin kvällsrutin med och som även markerar slutet på dagen, genom att tvätta bort smink och smuts som varit placerat i ansiktet hela dagen (med risk för att låta lätt religiös när det kommer till hudvård). Cleansing Foam har ett otroligt härligt skum och du behöver inte mer än en pump vilket gör att den kommer räcka väldigt länge. Däremot rengör jag alltid ansiktet i två steg, först med en rengöringsolja (tips: den här från Löwengrip är toppen) för att sen gå in med en vattenbaserad. Efter det blir det inga sminkmärken på handduken, vilket stämmer även när jag testat Cleansing Foam som min andra rengöring.
Värde: 275 kr/150 ml

Recension: Instant Glow Facial Mist

Det här är en produkt jag bara älskar att den finns i mitt badrumsskåp! En mist är kanske inte superåterfuktande och kan inte jämföras med återfuktande toners eller serum. Det är heller inte syftet. Jag mistar loss med den under dagen framför datorn på hemmakontoret, avslutar makeupen med att spraya över ansiktet för att få sminket att ”smälta ihop” bättre. I min hudvårdsrutin mistar jag mellan varje steg där jag applicerar en produkt. Det kanske visserligen inte är lite överkurs, men genom att applicera hudvårdsprodukter på fuktig hud (som du får av misten) kan huden ta åt sig av produkten ytterligare.
Värde: 259 kr/100 ml

Recension: Instant Glow Serum Drops

Serum, min absoluta favoritprodukt i hudvårdsrutinen! Jag älskar att den här produkten arbetar på flera olika sätt samtidigt, tack vare kombinationen av niacinamid, C-vitamin och hyaluronsyra. Som namnet på hudvårdsserien avslöjar, ger den verkligen ett omedelbart glow samtidigt som huden känns mjuk och återfuktad. Jag sträcker mig främst efter Serum Drops på morgonen då den väcker huden till liv och trollar fram en fin lyster som stannar kvar hela dagen.
Värde: 429 kr/30 ml.

Recension: Instant Glow Whipped Cream

Låt mig presentera den ansiktskräm jag numera sträcker mig oftast efter på morgonen! Whipped Cream har, precis som namnet avslöjar, en väldigt härlig konsistens som faktiskt bäst i ord kan beskrivas som just vispad grädde. Den är fluffig och krämig men sjunker ändå snabbt in i huden vilket gör att du inte behöver vänta i evigheter för att börja sminka dig. Dessutom innehåller den lite skimmer vilket jag älskar för att få till ett naturligt glow. Just därför är den ingenting för mig när jag ska gå och lägga mig. Trots den rika konsistensen tycker jag heller inte att den återfuktar min yttorra hud tillträckligt för natten. Men som en del av morgonrutinen – oh yes!
Värde: 395 kr/50 ml

Recension: Instant Glow Day Mask

Jag älskar innovativa produkter med multieffektiva formuleringar som jag egentligen inte visste att jag behövde – men som jag sen inte kan låta bli att använda. Day Mask är en sådan! Den återfuktar huden och har skimmer-partiklar i sig vilket ger huden extra lyster. Nu på vintern kompletterar jag den med Instant Glow Whipped Cream som jag applicerar först. Då får den agera primer och grunda innan jag lägger min makeup. Med tanke på den stora förpackningen kommer den räcka ända fram till sommaren, då jag istället kommer använda den på egen hand tillsammans med solskydd de dagar jag hoppar över sminket.
Värde: 349 kr/75 ml.

If you snooze you loose – signa up dig på GLOSSYBOX idag för att inte missa den här unika boxen!

Läs också: Här är alla produkter i GLOSSYBOX x Löwengrip Limited Editon (och så mycket kommer boxen att kosta!)

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


Terese Allert

Terese Allert

Beauty Editor