GLOSSYBOX

GLOSSYBOX juli 2022: Unboxing Dive In

Skäm bort dig själv med en härlig sommarrutin med nya produkter! I GLOSSYBOX juli 2022 har vi samlat sommarens beauty must haves i en specialdesignad box. Läs vidare för att få reda på vilka produkter som döljer sig under locket! 

Om det finns någonting som vi längtar efter hela året, så är det att under sommaren kunna hoppa i sjö och hav. Finns det någonting som ger så mycket sommarkänsla som ett uppfriskande bad utomhus? Oavsett om du befinner dig i Sverige eller snorklar bland koraller på mer exotiska platser vill vi med vår julibox, ”Dive in”, lyfta havets skatter och det som döljer sig under den glittrande ytan.

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX färgsprakande julibox. Läs mer här! 

I GLOSSYBOX juli 2022: Style Dry – Coconut & Fig Hair Mask

Genom att använda en hårmask en till två gånger i veckan ger du håret en extra boost med fukt och näring, vilket inte minst behövs under sommaren. ”Coconut & Fig Hair Mask” från Style Dry ger håret en hälsosam glans efter bara tio minuter. Dessutom med en magisk doft av kokosnöt!

I GLOSSYBOX juli 2022: Dr. Botanicals – Cocoa and Coconut Facial Cleansing Bar

Under sommaren gör vi gärna hudvårdsrutinen mer minimalistisk. Dr. Botanicals ”Cleansing Bar” är ansiktsrengöring i fast form som rengör effektivt utan att torka ut huden. Addera vatten, jobba upp ett lödder och massera ansiktet. Perfekt att ta med på semestern och till sommarstugan.

I GLOSSYBOX juli 2022: Joséphine Cosmetics – The Waterproof Graphic Eyeliner

Skapa skarpa linjer längs fransraden som håller hela dagen och kvällen! I månadens box hittar du ”The Waterproof Graphic Eyeliner” från Joséphine Cosmetics. Den högpigmenterade och vattenfasta formulan är enkel att använda tack vare den precisa applikatorn. Vegansk och smulfri!

Psst! Som ny GLOSSYBOX-prenumerant har vi alltid ett extra bra erbjudande! Läs mer och beställ här!

Se tidigare månadsboxar!
GLOSSYBOX juni 2022: Summer Rendezvous
Glossybox maj 2022:Perfectly Imperfect
GLOSSYBOX april 2022: Spring Softness

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor