Makeup

6 nageltrender du måste testa i vinter

Välmanikurerade naglar förhöjer vilken outfit som helst! Här listar vi 6 nageltrender du måste testa i vinter. Vi ser allt från klassisk burgundy till lek­fullt färgglada. Vilken är du mest sugen på att testa?

1. Rosa och röda naglar i en perfekt match

Den som en gång sa att du inte kan matcha rosa med rött kan inte haft mer fel. Om du frågar oss är det den perfekta kombon, som vi gärna vill bära nu i vinter. Varva rosa och rött nagellack som matchar varandra för en subtil men poppig look eller varför inte ha en av färgerna som bas och den andra som nail art!

 

2. Lekfullt och färgglatt

6 nageltrender du måste testa i vinter

Ta fram ditt yngre jag och lek loss med dina färgglada naglar. Här är det bara din fantasi som sätter gränserna. Om du vågar kan du måla varje nagel i valfri färg från regnbågen. Om du dock föredrar en klassisk look (med en twist) rekommenderar vi att göra en fransk manikyr med tipparna i rosa, gult, blått och lila.

3. Barbierosa naglar

Nästa år har Barbie-filmen med Margot Robbie och Ryan Gosling premiär. Sedan de första bilderna kom ut har popu-lariteten för Barbierosa slagit i taket. Vi ser det på hand- väskor, kläder och såklart även på naglarna. Helst ska de vara skimriga och holografiska.

4. Experimentera med nail art

Om du inte redan testat nail art-trenden är det hög tid att prova nu. Använd en nagelpensel för att rita små hjärtan, vågiga ränder eller prickar på naglarna. Du kan också sätta på färgglada stenar eller nail stickers.

5. Blått i alla nyanser

Blått i alla nyanser från pastell till indigo har vi sett mycket av på senaste tiden och som vi gärna målar naglarna i, trots att sommaren är över sedan länge sedan. Det här är nyanser som piggar upp och bidrar till att lätta upp gråheten som är vanlig i november.

6. Klassiskt svart eller burgundy

Om du är en mer klassisk person som helst kör på säkra kort behöver du inte vara orolig. Självklart är de klassiska höst- och vinterfärgerna även trendiga i år. Måla dina naglar i svarta, burgundy eller jordnära toner om du föredrar det framför färgglada eller lekfulla trender.

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


Louice Tapper Florén

Louice Tapper Florén

Skribent och expert