GLOSSYBOX

GLOSSYBOX augusti 2022: Unboxing Art of Beauty

Vi kickar igång augusti på äkta Glossy vis – med en ny härlig box (dessutom med specialdesign!). Läs vidare för att få veta mer om vad som döljer sig under locket i GLOSSYBOX augusti 2022. 

Makeup och beauty är utan tvekan ett kreativt område – och det vill vi lyfta och ta tillvara på den här månaden. Oavsett vad som är din preferens när det kommer till hår, hud och makeup vill vi inspirera dig till att upptäcka och skapa. Precis som när en konstnär målar en tavla!

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX augustibox. Läs mer här! 

I GLOSSYBOX augusti 2022: Artdeco – Eyeshadow Base

I augusti hittar du ögonskuggsprimern ”Eyeshadow Base” i din GLOSSYBOX. Fördela den krämiga primern jämnt över ögonlocken för att intensifiera ögonmakeupen och få den att sitta längre. Primern går även att använda på egen hand för att neutralisera och lugna röda ögonlock.

Läs mer: Makeup-artisten svarar på dina sminkfrågor

I GLOSSYBOX augusti 2022: Ciaté – Mini Bamboo Bronzer “Palm Island”

Bevara och förstärk sommarens solkyssta look med solpuder från Ciaté! Den matta bronzern är berikad med bambuextrakt, E-vitamin och ultrafina pigment för att kunna skapa ett naturligt resultat. Den behändiga förpackningen passar dessutom perfekt i sommarnecessären.

I GLOSSYBOX augusti 2022: Vitamasques Sheet Mask

När både du och huden behöver skämmas bort lite extra – applicera en sheetmask! Den här intensivt återfuktande arkmasken från Vitamasques plumpar huden och ger näring och lyster – perfekt efter en dag i solen. Applicera på rengjord hud, låt verka 10-20 minuter och klappa in kvarvarande serum.
OBS! Du får testa en av flera sheet masks från Vitamasques – bilden visar ett exempel. 

Psst! Som ny GLOSSYBOX-prenumerant har vi alltid ett extra bra erbjudande! Läs mer och beställ här!

Se tidigare månadsboxar:
GLOSSYBOX juli 2022: Dive In 
GLOSSYBOX juni 2022: Summer Rendezvous
GLOSSYBOX maj 2022:Perfectly Imperfect

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor