Hudvård

Därför borde du testa hudvård med sheasmör

Sheasmör är en utmärkt ingrediens i hudvård som ger huden skydd, fukt och näring. Hos L’Occitane hittar du en hel serie med sheasmör i fokus! 

Artikeln är i samarbete med L’Occitane som medverkar i GLOSSYBOX september 2022. 

Följ med till franska Provence, tack vare L’Occitanes hudvård med spårbara och naturliga ingredienser som är framtagna i regionen. Allt började på marknaderna i Provence och sedan dess har varumärket hållit fast vid sitt ursprung och sin filosofi – att kunna erbjuda produkter som ger dess användare en känsla av lyx i vardagen samtidigt som de har respekt för naturen.

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Sheasmör i hudvård

I dess stora utbud finns flera olika serier med välgörande och vårdande ingredienser, en av storsäljarna är den med sheasmör. Här bortser L’Occitane från sin regel att endast använda Provence-baserade ingredienser då det unika sheasmöret är en riktig näringsbomb som skyddar både hud och hår. Sheasmör har använts i århundraden av afrikanska kvinnor och i Burkina Faso inledde L’Occitane ett etiskt handelspartnerskap 1980 för att stödja och engagera sig i kvinnorna i området. I början var det 100 kvinnor, nu är det över 10 000 som arbetar med att utveckla leveranskedjan för sheasmör.

I GLOSSYBOX september får alla testa bästsäljande ”Shea Butter Hand Cream” från L’Occitane. 

Sheasmör är en perfekt ingrediens för att ge huden fukt, näring och skydd – vilket passar väldigt bra i vårt nordiska klimat. Det mjukgör en normal till mycket torr och känslig hud och gör så att den känns behaglig hela dagen, utan att strama. Doften av sheasmör kan genom L’Occitanes serie följa dig från dusch och handtvätt, med bland annat Shea Hand & Body Liquid Soap till fukt av kropp och ansikte i form av Shea Butter Ultra Rich Body Lotion och Shea Butter Ultra Rich Face Cream. Sist men inte minst: den populära handkrämen som du får testa i GLOSSYBOX september!

Rabattkod: L’Occitane 2022

Med koden “GLOSSYBOX” får du just nu 15% rabatt på ordinarie pris, både online och i butik. Kan ej kombineras med andra rabatter eller gåvor. Gäller en gång per kund 12/9-16/10 2022, ej på adventskalendrar eller L’Occitane Outlets. 

Läs också!
GLOSSYBOX september: Se tre spoilers från boxen

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor