GLOSSYBOX

GLOSSYBOX juni 2022: Unboxing Summer Rendezvous

Starta sommaren med oss på GLOSSYBOX! I GLOSSYBOX juni 2022 tar vi med dig till franska rivieran. Bon voyage! 

Sommarens stora mötesplats står franska rivieran för! Här behöver du inte välja mellan stadspuls och strandhäng, du kan njuta av både och. Oavsett om du färdas dit rent fysiskt, och vandrar runt i dess pittoreska gränder, eller omsluts av känslan på hemmaplan så kan du anamma den sydeuropeiska stilen på ett kick med hjälp av innehållet i månadens GLOSSYBOX. Här har vi handplockat produkter för hud, hår och makeup så att du kan möta sommaren i din allra bästa beauty-stil! 

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX färgsprakande majbox. Läs mer här! 

I GLOSSYBOX juni 2022: Mitchell & Peach – Flora No.1 Fine Radiance Face Oil

Från Mitchell & Peachs egna jordbruk kommer många av de ingredienser du hittar i ”Fine Radiance Oil”. Ansiktsoljan plumpar huden och ger mer lyster tack vare kraftfulla och naturliga antioxidanter och vitaminer. Med doft av ros, ylang-ylang och lavendel. Massera in två till tre droppar över ansikte och hals. 

Läs mer: Så skapar du sommarglow med ansiktsolja

I GLOSSYBOX juni 2022: PIXI – Beauty Blush Duo ”Peach Honey” 

Med Pixi Beautys multifunktionella puderskuggor adderar du snabbt lyster till din makeup. Den silkeslena formulan kan appliceras där du vill ljusa upp ansiktet så som kindben, panna, ögonbrynsbenet och näsryggen. Svep en borste över båda nyanserna eller testa att applicera var för sig. 

I GLOSSYBOX juni 2022: Luvia – Face Definer Brush

Från Luvia Cosmetics får alla testa en makeup-borste för optimal applicering av till exempel rouge och highlighter. Passar lika bra tillsammans med fasta som med lösa puderskuggor! Gjorda av mjuka, syntetiska fibrer för ett jämnt resultat. Använd den smalare toppen för att markera mindre områden så som amorbåge, ögonbrynsben och näsvinge. 

Läs mer: Så rengör du dina smink- och hårborstar (och så ofta ska du göra det!)

Psst! Som ny GLOSSYBOX-prenumerant har vi alltid ett extra bra erbjudande! Läs mer och beställ här!

Se tidigare månadsboxar!
GLOSSYBOX april 2022: Spring Softness
GLOSSYBOX mars 2022: Glossy Wonderland 
GLOSSYBOX februari 2022: Unboxing Timeless Treat

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor