Hoppa till huvudinnehåll
Makeup

Jag testade Xlash Eyelash Serum – det här är min ärliga recension

GLOSSYBOX
Skribent och expert2 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
I GLOSSYBOX Easter Egg 2022 hittar du Xlash Eyelash Serum. Men hur fungerar produkten och vad får man för resultat? Vi har testat! 

Så länge du inte har levt under en sten de senaste åren har du förmodligen hört talas om Xlash. Dess ögonfransserum har synts överallt, både hos influencers som lovordat produkten och även på Xlash egna Instagram där före- och efterbilder skvallrat om det fantastiska resultat som produkten ska ge dina fransar. 

Inte redan en Glossie? Signa upp dig här så får du ett extra förmånligt Glossy-pris på Easter Egg Limited Edition. 

I GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2022 hittar du Xlash Eyelash Serum, så att du ska ha möjlighet att testa det hypade serumet till extra bra pris (eftersom du får ytterligare sju produkter för samma pris som endast Xlash Eyelash Serum kostar om du köper det separat). 

Fungerar Xlash Eyelash Serum? 

Innan vi packade ner ögonfransserumet i vårt påskägg var vi självklart tvungna att själva testa produkten. Såhär säger Anna, grafisk designer på GLOSSYBOX, som fick äran att agera testperson: 

”Jag hade i princip inga förväntningar på produkten. Det kändes helt ärligt som att det skulle vara för bra för att vara för sant efter allt jag hört om den. Jag började använda serumet direkt och strök på ett tunt lager längs övre fransraden varje kväll, efter att jag tvättat bort sminket och innan jag gick och lade mig. Om jag hade glömt göra det på kvällen så gjorde jag det istället på morgonen efter för att vara säker på att maximera resultatet. 

Som jag förstod det skulle jag kunna se resultat efter ungefär 28 dagar men jag började se en skillnad efter redan en och en halv till två veckor, då de började bli längre. 

Nu har jag använt Xlash i en månad och främst ser jag skillnad på fransarnas längd. Jag mätte dem både före och nu efter och de har växt hela tre millimeter! Jag kommer fortsätta att använda det varje kväll några veckor framöver för att se om effekten ökar ytterligare eller om det här är mitt ”max”. Efter det kommer jag fortsätta att underhålla längden några gånger i veckan. Jag älskar resultatet, det kommer vara svårt att vara utan!” 

Läs också:Här är hela innehållet i GLOSSYBOX Easter Egg 2022 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox