Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

Allt du vill veta om ELLE x GLOSSYBOX Limited Edition

GLOSSYBOX
Skribent och expert2 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
Nu lanserar vi ELLEs första beautybox! Under locket hittar du handplockade favoriter som ELLE-redaktionen har valt ut. Här berättar vi allt du behöver veta om den limiterade boxen ELLE x GLOSSYBOX!

Vi är så glada över att kunna presentera vår nästa limited edition-box som vi tagit fram tillsammans med inga mindre än ELLE! ELLE är ett lyxigt, internationellt varumärke som på ett lustfyllt sätt inspirerar, guidar och underhåller den trendmedvetna kvinnan inom mode, skönhet, populärkultur och livsstil. 

Can't wait to buy it? Klicka dig direkt vidare här och lägga vantarna på ELLEs välfyllda beautybox! 

Inte redan en Glossie? Börja prenumerera idag så får du köpa våra kommande limited edition-utgåvor före alla andra. Läs mer här!

Vad innehåller ELLE x GLOSSYBOX? 

ELLEs limiterade box innehåller hela nio kvalitativa produkter som är noggrant utvalda av ELLEs redaktion. I boxen får du upptäcka en mix av makeup, hårvård, hudvård och doft. Här presenterar vi alla produkter i ELLEs box! 

Lernberger Stafsing BB Cream Leave-in Treatment 

Vårdande leave-in kräm som reducerar frissighet och ger naturlig glans. Reparerar, återfuktar, skyddar och jämnar ut fjällskiktet på håret. Är även färgbevarande och skyddar mot värme. Fördela i längderna i fuktigt hår, låt självtorka eller föna.

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Balm Noir 

Balm-in-mascara skapad med 99 procent ingredienser av naturligt ursprung i en hypoallergen formula. Ger dina fransar en välmående look med ett intryck av 7X mer volym. Den flexibla borsten separerar fransarna och ger definierad volym. 

Clarins Beauty Flash Balm

Boosta huden med Clarins ikoniska “askungekräm”. Reducerar trötthetstecken, stramar upp huden och ger mjuk lyster. Stryk ett tunt lager över ansikte och hals, massera inte in. Tips! Applicera krämen direkt innan makeup för bättre hållbarhet. 

Clarins – Hydra Essentiel Mist 

Ger en direkt uppfriskande effekt och skyddar mot föroreningar och temperaturskillnader. Den lätta misten har en lugnande effekt som återfuktar huden. Spraya över ansikte och hals efter rengöring, eller vid behov under dagen. Kan användas över makeup. 

Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules 

Innovativa serumkapslar som stärker hudens reparerande barriärfunktion, ökar återfuktningen på hudytan och minskar synliga linjer. Stöttar hudens naturliga förnyelseprocess och ger ett resultat av fastare och mjukare hud. Applicera på rengjort ansikte, hals och dekolletage innan fuktkräm. 

Filorga Global-Repair Essence 

Högkoncentrerad essence som motverkar fina linjer, minskad fasthet samt torr och trött hud. Med algextrakt som stärker hudbarriären och verkar fuktbindande tillsammans med andra näringsgivande ingredienser. Använd efter rengöring, före serum och fuktkräm. 

Filorga Global-Repair Eyes & Lips 

Multiaktiv kräm för ögon och läppar. Rik formula som reducerar tecken på hudens åldrande och återställer dess smidighet med näringsgivande och cellstimulerande ingredienser. Använd som kräm på dagen eller applicera ett rikligt lager som en intensiv sovmask över natten. 

Colekt  – Persona/Void/La Chambre

Inspirerat av den skandinaviska gröna naturen skapar Colekt veganska parfymer och aktiv hudvård med hållbarhet, upplevelse och unisex i fokus. Parfymkollektionen har inslag av Stockholms urbana livsstil och den vackra skärgården. 

Din box innehåller en av dessa fantastiska dofter!

Per Lei – Brow Lift “Clear” 

Stärkande ögonbrynsvax som formar brynen och skapar en fyllig look. Arbeta in produkten i uppåtgående rörelser med kammen för brow lift-effekt. Tryck den platta baksidan på borsten mot stråna för att bibehålla resultatet. Tips! Fyll i med ögonbrynspenna efter applicering av Brow Lift.

Vad kostar ELLE x GLOSSYBOX och när kan jag köpa den?  

Den limiterade boxen kostar 499 kronor och går att beställa på glossybox.se. Är du aktiv GLOSSYBOX- eller ELLE-prenumerant så kan du köpa boxen fredagen den 24 september klockan 08.00. Icke-glossies kan klicka hem boxen 72 timmar senare, måndag den 27 september. 

Vad är värdet på ELLE x GLOSSYBOX? 

Det samlade värdet på de nio produkterna är över 2 300 kronor. Boxen innehåller både full size och luxury sample sizes.

No time to waste! Klicka hem boxen här! 

Vinn en goodiebag värde över 10 000 kr!

Sist men absolut inte minst, kan vi även avslöja att du som beställer boxen under den första lanseringstimmen den 24 september, från klockan 08:00 - 09:00, har chansen att vinna en maxad goodie-bag! Alla varumärken i ELLE-boxen återfinns i vinsten, där du får testa på en större mängd av dess utbud. I goodie-bagen hittar du bland annat hudvård från Filorga, makeup från L'Oréal Paris och hårprodukter från Lernberger Stafsing.

 

Tidigare limited edition-boxar:GLOSSYBOX x ELEMIS: Allt du behöver veta om vår exklusiva limited edition-boxGLOSSYBOX Summer Bag Limited Edition: Din ultimata sommarnecessärGLOSSYBOX Mors dag 2021: Lansering och spoilersAllt du behöver veta om Easter Egg Limited Edition 2021

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox