Hudvård

O’Keeffe’s läppbalsam räddar dina torra läppar

Även om torra och spruckna läppar inte är något vi önskar oss, dyker det då och då upp för de flesta. Lösningen stavas ett riktigt bra läppbalsam – som Lip Repair från O’Keeffe’s.

Artikeln är i samarbete med O’Keeffe’s som medverkar i GLOSSYBOX augusti 2022 och juni 2022. 

Bill O’Keeffe var en ranchägare med diabetes som älskade sitt fysiskt krävande arbete. I en torr trakt på gränsen mellan Kalifornien och Oregon hittar vi Klamath Basin, där han levde. Den tuffa livsstilen satte sina spår på händer och fötter och när hans dotter Tara såg hur pappan plågades av sin ständigt torra hy blev hon inspirerad till att hitta en lösning.

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Med en bakgrund som apotekare klev hon in i köket, tillsammans med sin pappa, för att i flera år ta fram och testa olika sammansättningar på formulas som skulle kunna hjälpa Bill O’Keeffes hud till det bättre. Så småningom lade de grunden till det som blev O’Keeffe’s handkräm Working Hands och några år senare kom varianten för fötterna Healthy Feet, Skin Repair för kroppen och inte minst Lip Repair, som några Glossies hittar i månadens box.

I GLOSSYBOX augusti och juni får några Glossies testa Lip Repair från O’Keeffe’s.

I över 20 år har O’Keeffe’s nu levererat intensivverkande hud- vårdsprodukter som givit fukt åt torr och sprucken hud. Varje produkt lugnar torr hud och ger garanterad lindring redan efter första applicering. Lip Repair är det perfekta valet för extremt torra och spruckna läppar. Det intensivt återställande läppbalsamet bibehåller fuktnivåerna, tack vare hela sju fuktgivande ingredienser, samtidigt som det lindrar och reparerar. Applicera direkt på morgonen för mjuka, släta och friska läppar hela dagen lång. Återapplicera vid behov, även gärna på kvällen för att ge fukt åt läpparna under natten.

Fördelar med O’Keeffe’s Lip Repair:

– Lindrar omedelbart och återfuktar hela dagen efter enbart en applicering.
– Skapar en skyddande barriär och hjälper till att reparera torra och spruckna läppar.
– Skyddar mot uttorkning av läpparna under hela dagen, även när du äter och dricker.
– Absorberas snabbt för att ge dig mjuka och lena läppar.

Läs mer: GLOSSYBOX juni 2022 – Unboxing Summer Rendezvous

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor