Hår

Fukt för håret – produkten alla Glossies får testa i maj

Komplettera schampo och balsam med efterföljande leave in-produkt för att stärka, återfukta och vårda håret. Upptäck det professionella hårvårdsmärket Philip Kingsley i GLOSSYBOX maj! 

Grunden till bra hårvård börjar i duschen med schampo och balsam. Om schampo är den produkt som rengör hår och hårbotten så går balsamet sedan in för att stänga fjällskiktet på hårstråna och kompensera för den fukt som håret gått miste om vid schamponering. Men en återfuktande hårvårdsrutin slutar inte där. När du kliver ur duschen är det leave in-produkten som tar över – det vill säga en lotion, kräm eller spray som har till uppgift att fortsätta stärka, återfukta och vårda håret. Till skillnad från balsam ska den inte tvättas ur. 

I GLOSSYBOX maj 2022 hittar du Split End Therapy från Philip Kinglsey. Vill du också testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

I månadens GLOSSYBOX får alla testa ”Split End Therapy” från Philip Kingsley. Den verkar både på och under hårets yta för att reparera och skydda hårstråna för ett längre, starkare och synligt friskare hår. Du får ut maximalt av produkten genom att applicera den i handduktstorrt hår eftersom den då kapslar in fukten och gör det enklare att reda ut tovor och styla håret. Fokus ska vara på topparna som ofta är torrast och mest slitna.

Produkt som blir över som du har i handflatorna kan du sedan stryka över längderna. Undvik däremot hårbotten. Därefter kan du låta håret självtorka eller styla med fön. Mellan hårtvättar kan du även applicera produkten i torrt hår för att tämja friss och för att addera extra fukt.  

Psst! Vill du spana in fler produkter från Philip Kinglsey? Du hittar ett stort utbud hos Kicks

Läs mer!
Morris Hair: Hårvård med fokus på naturliga ingredienser
Tips! Så använder du torrschampo som ett proffs
Enligt TikTok är Mermaid waves sommarens stora hårtrend (vi har testat!) 

 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor