GLOSSYBOX

The Body Shop x GLOSSYBOX – läs mer om vår limiterade box

Gör dig redo för GLOSSYBOX x The Body Shop Limited Edition, en box enbart fylld med produkter från The Body Shop! Här kan du läsa mer om innehåll, lansering, pris – och vad för viktig fråga du kan bidra till genom att beställa boxen.

The Body Shop behöver ingen närmare presentation för er Glossies. De har då och då dykt upp i våra månadsboxar genom åren, och vi har alltid fått positiv feedback när de är med. Därför är det extra roligt att nu kunna presentera att vi för första gången lanserar en box som enbart innehåller produkter från The Body Shops stora sortiment.

The Body Shop har alltid varit cruelty free och använt sin makt som företag för att kunna påverka inom sociala områden som de brinner för – allt ifrån Community Fair Trade-program till kvinnorättsfrågor. Med den här boxen vill The Body Shop uppmärksamma det befintliga förbudet om djurförsök i EU inom skönhetsbranschen, som nu hotas av Europeiska Kemikaliemyndighetens krav på nya onödiga djurförsök. Läs mer om det längre ner i inlägget! 

När lanseras GLOSSYBOX x The Body Shop ?

Lagom till midsommarveckan kommer den limiterade boxen dyka upp som den perfekta sommarpresenten – antingen till dig själv eller någon du tycker om. Om du redan är GLOSSYBOX-prenumerant är det tisdag den 5 juli klockan 10:00 som gäller. Är du inte prenumerant, men vill köpa just den här boxen, då ska du lägga samma datum på minnet men klockan 19:00.

Vad kostar GLOSSYBOX x The Body Shop? 

Innehållet är noga handplockat för att passa sommarsäsongen och du hittar en perfekt mix av makeup, hudvård och doft under locket på den specialdesignade boxen. De sex produkterna (fyra full size och två deluxe size) har ett värde på över 1 000 kronor. Som prenumerant betalar du endast 349 kronor, medan det ordinarie priset för alla andra är 449 kronor.

Vad innehåller boxen?

Lip & Cheek Stain + Shimmer Waves

Skapa en snabb och enkel sommarlook genom att appliera ett korallfärgat krämrouge på kinderna (”Lip & Cheek Stain” går även utmärkt att använda på läpparna). Förstärk sedan den solkyssta looken genom att trolla fram extra lyster med multifunktionella ”Shimmer Waves”.

Skin Defence Multi-Protection Lotion SPF 50 + Vitamin E Skin Cooling Gel Mist

Skydda och återfukta huden i sommar! ”Skin Defence Multi-Protection Lotion SPF50+” är en lätt ansiktslotion som kombinerar hög solkyddsfaktor med återfuktning. Packa även ner ”Vitamin E Skin Cooling Gel Mist” i handväskan för att addera extra fukt på språng.

Lime & Matcha Hair & Body Mist + Body Butter “Shea”

I vår limiterade box hittar du även två produkter med magiska dofter! Återfukta huden med dess ikoniska body butter som har en nötig doft av shea. ”Lime & Matcha Hair & Body Mist” är en doftspray som snabbt fräschar upp både kropp och hår.

Save Cruelty Free Cosmetic

För nio år sedan tog EU beslutet att förbjuda all försäljning av kosmetiska produkter och ingredienser som testats på djur och lovade att inga djur längre skulle plågas eller dö för skönhetsprodukters skull. Nu kräver Europeiska Kemikaliemyndigheten att nya djurförsök ska utföras på redan existerande ingredienser som använts säkert i åratal. Ett krav som inte medför något mervärde för hälsa eller säkerhet för människan eller naturen.   

Därför vädjar The Body Shop nu till alla EU medborgare att ta ställning för att stoppa återkomsten av djurförsök. Genom att skanna QR-koden på flyern som medföljer i din box kan du höja rösten för djuren som inte har någon röst, och skriva under att vi i EU ska bevara Cruelty Free kosmetik. Det behövs 1 miljon signaturer till 1 augusti 2022. 

If you snooze you loose! Bli en Glossy redan idag så får du förtur till lanseringen av GLOSSYBOX x The Body Shop Limited Edition! 

Tidigare Limited Edition-boxar:
Här är produkterna i årets summer bag från GLOSSYBOX
Vi lanserar Generation GLOSSYBOX – se hela innehållet här
Det här innehåller GLOSSYBOX Mother’s Day Limited Edition 2022
Vad innehåller GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2022? Här är svaret!
Vi avslöjar hela innehållet i Löwengrip Limited Edition 2022

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor