GLOSSYBOX

Vi presenterar stolt: GLOSSYBOX & Clarins Limited Edition

GLOSSYBOX & Clarins

Nu lanserar vi GLOSSYBOX & Clarins Limited Edition! För att fira lanseringen bjöd vi in flera omtyckta influencers till ett härligt lunchevent i Stockholm. Här presenterade vi den vackert designade boxen, som innehåller sex lyxiga skönhetsprodukter från Clarins.

Vi presenterar stolt: GLOSSYBOX & Clarins Limited Edition. Det franska lyxmärket grundades på femtiotalet och använde redan då främst växtbaserade ingredienser. Idag är Clarins ledande inom premium hudvård och särskilt en pionjär inom naturlig hudvård. I GLOSSYBOX & Clarins Limited Edition-boxen får du testa sex av deras mest populära skönhetsprodukter. För att fira lanseringen av boxen anordnade vi ett härligt lunchevent tillsammans med Clarins på anrika Hallwylska Gården i Stockholm. Vi bjöd in 15 omtyckta influencers för att berätta mer om boxen och vårt samarbete med det franska skönhetsmärket. På plats var även Suzanne Jaeger från Scandinavian Cosmetics, som är distributörer för Clarins i Sverige.

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag för att kunna beställa GLOSSYBOX & Clarins Limited Edition till ett extra bra pris. Bli prenumerant här! 


Suzanne Jaeger från Scandinavian Cosmetics berättar om produkterna som gömmer sig under locket på GLOSSYBOX & Clarins Limited Edition.

Köp GLOSSYBOX & Clarins Limited Edition nu!

Du får sex lyxiga skönhetsprodukter från det franska premiummärket för bara 299 kronor (om du prenumererar, pris utan prenumeration: 399 kronor). Värde över 1 100 kronor! Köp boxen här!

GLOSSYBOX & Clarins

Vad innehåller GLOSSYBOX & Clarins Limited Edition?

GLOSSYBOX & Clarins

Missa inte vår exklusiva Clarins-box! Med den blomstrande, specialdesignade boxen i varma sensommarfärger får du en exklusiv kollektion med sex omtyckta produkter från Clarins. Vad sägs om ”Moisture-Rich Body Lotion” (100 ml) som ger näring och fukt till alla hudtyper och ”Foot Beauty Treatment Cream” (50 ml) som är räddningen för trötta fötter? Självklart har vi även packat ner lyxig hudvård och makeup! Bland annat innehåller den deras berömda askungekräm ”Beauty Flash Balm (30 ml)”, nylanserade ”Lip Perfector” i den magiska nyansen ”20 Translucent Glow” (5 ml) och ”Wonder Perfect Mascara 4D” (2 ml) som ger dig perfekt, långa fransar. Du får även testa Clarins bästsäljande ansiktskräm ”Hydra-Essentiel Cream” (30 ml) som adderar en känsla av lyx till din hudvårdsrutin. Köp Clarinsboxen här!

Läs mer om GLOSSYBOX & Clarins Limited Edition och produkterna här!

Häng med på vårt härliga lunchevent med Clarins!

GLOSSYBOX & Clarins

Några av de som kom på eventet var Emelie Johansson (@hairtalkbyemelie), Andrea Norrman (@andreanorrman), Clara Hallencreutz (@clarahallencreutz), Stephanie Strauch (@jagheterstephanie) och Victoria Eklund (@victoriaeklund)

 

Tidigare limited edition-boxar som GLOSSYBOX lanserats under 2023:

GLOSSYBOX x LH cosmetics Limited Edition är här – 5 produkter som alla borde ha i sitt makeupkit
Vi presenterar stolt: GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition 2023
Nu lanserar vi GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2023!
Nu kan du köpa Girls Limited Edition 2023 – en färgsprakande box fylld med 9 beautyprodukter!
GLOSSYBOX VALENTINES Limited Edition 2023 – 7 produkter värde över 1 200 kr!GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor