GLOSSYBOX

GLOSSYBOX x LH cosmetics Limited Edition är här – 5 produkter som alla borde ha i sitt makeupkit

GLOSSYBOX x LH cosmetics

Nu lanserar vi GLOSSYBOX x LH cosmetics Limited Edition, en box fylld med fem veganska sminkprodukter i full size. Vi fick en pratstund med LH cosmetics grundare Linda Hallberg, som berättar varför du behöver produkterna i ditt makeupkit och varför hon älskar smink. 

 LH cosmetics är en stor favorit både bland er Glossies och hos oss som jobbar på GLOSSYBOX. Deras ”On Set Long Lasting Setting Spray” (249 kr/100 ml) var till exempel en av de mest populära produkterna som var med i förra årets adventskalender. Därför lanserar vi nu en limiterad box tillsammans med LH cosmetics. 

– Det här är ett sätt för oss på LH cosmetics att nå ut till en bredare målgrupp så att fler ska kunna få testa våra produkter. Och vi gillar GLOSSYBOX jättemycket såklart! berättar Linda Hallberg. 

Köp GLOSSYBOX x LH cosmetics Limited Edition här!

I GLOSSYBOX x LH cosmetics Limited Edition har vi packat ner fem fullsize sminkprodukter från LH cosmetics. De passar både nybörjare som vill experimentera mer med smink och proffs som uppskattar multifunktionella produkter. 

– Produkterna som är med i GLOSSYBOX x LH cosmetics Limited Edition är verkligen sådana som är ”staple products” som jag tycker alla borde ha i sitt makeupkit. Du får en fransböjare, ett läppglans, en glowprodukt, mascara och puder. De är verkligen några av våra bästa basprodukter – produkter som kanske är ganska tråkiga att köpa men som man behöver i sitt kit, säger Linda Hallberg. 

GLOSSYBOX x LH cosmetics

Första fröet till LH cosmetics såddes när Linda Hallberg gjorde ett influencersamarbete med webshopen Bangerhead. När de utvecklade deras första produkt ”Infinity Palette” (499 kr/st) fick Linda fler idéer och tankar kring nya produkter som hon ville göra. Samarbetet ledde sedan till att hon grundade LH cosmetics. 

– Jag ville ha ett varumärke där man kunde gå utanför ramarna, som var lite mer färgglatt och där det uppmuntras att kunna ha gröna ögonbryn om man vill ha gröna ögonbryn. Just det här ’you are the creator’ – där man själv ska få bestämma och inte gå enligt regler och normer. Man ska få bestämma själv! berättar Linda. 

Många av LH cosmetics produkter är utvecklade för att vara multifunktionella, det vill säga att man kan använda samma produkt på läppar, ansikte och ögonlock.  

– När man pluggar till makeupartist så ingår oftast ett kit med produkter, men alla produkter som jag behövde fanns inte i kittet. Jag hade heller inte råd att köpa fler produkter. Jag började multianvända alla grejer vilket sådde ett litet frö att det borde finnas fler produkter som är multifunktionella på riktigt. Jag fick också diverse allergiska reaktioner, för vissa ingredienser är inte till för att användas överallt i ansiktet. Det är därför som vi är så noga med att testa alla produkter så att de är säkra att användas överallt, berättar Linda Hallberg. 

Linda påpekar att det finns flera fördelar med att investera i produkter som har fler användningsområden än bara ett. Bland annat behöver man inte ha lika många produkter i sitt kit, vilket gör att man sparar pengar. Dessutom tycker hon att det uppmuntrar en till att bli mer kreativ i sin sminkrutin och man slipper för många, tunga produkter. 

– Som makeupartist bär man runt på väldigt många saker. Jag själv har reumatism så jag vill helst inte bära runt på för tunga grejer och genom att minska kittet påfrestar man inte kroppen lika mycket. Istället kan man multianvända en palett till ansikte, ögon och ögonbryn. Att våra produkter är multifunktionella betyder att man kan vara mer kreativ, ha roligare med smink och använda det på olika sätt, säger Linda. 

Q & A med Linda Hallberg

Vad är ditt råd till andra unga som vill starta eget företag i beautybranschen? 

– Mitt råd är att tro på sin idé, det är det som är det viktigast! Att ha en passion för det man vill göra och tro på idén, för att sedan kunna presentera idén och köra den fullt ut. 

Hur påverkas LH cosmetics av trender inom skönhet?

– Allt går i trender hela tiden, men jag tycker att trenderna är väldigt flytande nu. Både glowy och matte skin är inne, färgstarkt är inne, naturligt är inne – det finns alltid någonting för någon. Vi gör allt inhouse på LH cosmetics vilket innebär att vi är ganska snabba på att hoppa på trender. Vi kan switcha om ifall vi behöver göra något, men jag tycker också att det är ganska skönt att det är mer flytande trender nu för då finns det något för alla. 

Vad betyder smink för dig?

Smink för mig är ett uttryckssätt, en konstform – någonting som jag alltid gjort för att jag tycker det är kul. Jag var en teaterapa när jag var liten och det gjorde så mycket för ens karaktär när man hade en viss look eller målade sig på ett visst sätt. Smink för mig har också varit terapeutiskt. Om jag har mått på ett visst sätt så har jag kunnat sätta mig ner och sminka mig i vissa färger – det är väldigt känslobaserat och har alltid varit. För mig är det lite som att skriva dagbok på ansiktet. Vissa skriver låttexter, vissa målar och vissa sminkar sig,  det är ett jättebra sätt för många att få uttryck för sina känslor.  

Vad är ditt bästa sminktips?

– Basen är grunden till allt. Har du inte en bra bas kommer sminket inte bli bra heller. Mitt bästa sminktips är att ha en bra grund med rätt hudvård, det är nyckeln till en makeup som håller och sitter hela dagen.  

Och vad är ditt bästa hudvårdstips? 

– På riktigt, gå till en hudterapeut som kan hjälpa dig att reda ut vad du har för hudtyp och vad du behöver för produkter till din hud. Det kanske inte är jättebilligt att gå till en hudterapeut, men du kommer förmodligen spendera väldigt mycket mer pengar på att hitta fel produkter än att gå till ett proffs och investera i vad du behöver. Då hittar du förhoppningsvis rätt från början. Det tycker jag alla borde göra! 

Hur hittar du inspiration till LH cosmetics sminkprodukter? 

– Vi sitter ett helt gäng som provar produkter och testar varje dag. Vi är ett team som gör det tillsammans, vilket jag tycker är jätteviktigt eftersom det är inte bara jag som ska gilla grejerna som finns där ute. Inspirationen kommer från allt möjligt, det är bara att titta runt omkring sig. Vad finns det för kombinationer av färger och form i vår omgivning – inspiration finns överallt bara man tittar efter den! 

Vad är roligast med att driva ett sminkmärke? 

– Det roligaste är att få jobba med ett fantastiskt team! Jag har frilansat hela mitt liv så jag har inte haft några kollegor direkt. Jag tycker det är jättehärligt att jobba med ett team, med en teamkänsla och duktiga människor. Att jag får ta fram mina egna produkter som verkligen är mina drömprodukter – att få inspirera människor till att gå utanför boxen när det gäller makeup och inte bara göra det som man enligt normen ska göra. Det finns jättemånga roliga saker! 

 Tror du att LH cosmetics är någonting som du kommer jobba med resten av ditt liv? 

– Jag hoppas det, min dröm är att utveckla LH cosmetics till ett stort, etablerat varumärke som folk känner till framöver också. Jag älskar mitt jobb så jag tycker vi kör på!  

Få upp till 15% rabatt på din första box & 100 kr rabatt på LH cosmetics Limited Edition!  

Starta en prenumeration på GLOSSYBOX idag! Just nu får 10 procent rabatt på din första box när du startar en månads löpande prenumeration och 15 procent rabatt om du startar en 12 månaders prenumeration. Du får även 100 kr rabatt på GLOSSYBOX x LH cosmetics Limited Edition och får köpa den för endast 299 kr (prenumerantpris, ord. pris 399 kr).*

Ange kod LHCOSMETICS10 om du vill starta en månads löpande prenumeration och för att få 10% rabatt!  Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Ange kod LHCOSMETICS15 om du vill starta en 12 månaders prenumeration och för att få 15% rabatt! Klicka här för att ta del av erbjudandet!

*Erbjudandet gäller när du under samma köptilfälle startar en 1 månads löpande prenumeration eller en 12 månaders prenumeration och köper GLOSSYBOX x LH cosmetics Limited Edition.

GLOSSYBOX x LH cosmetics Limited Edition: upptäck 5 veganska sminkprodukter i full size!

GLOSSYBOX x LH cosmetics Limited Edition finns att köpa nu! Den blir din för bara 299 kronor om du prenumererar på GLOSSYBOX. Om du inte prenumererar kan du köpa den för 399 kr. Du får fem sminkprodukter till ett värde på över 1 200 kr! Psst, alla produkter är i full size, veganska och är inte testade på djur. Klicka här för att köpa boxen. 

Boxen innehåller: 

LH cosmetics – Shaping Light “Warm Glow”  

Multifunktionell drömprodukt som snabbt ger lyster. Använd som highlighter, primer eller blanda i din dagkräm, body lotion eller foundation för att få ett mer glowigt resultat. Den är formulerad med flera vårdande och återfuktande ingredienser så som C- och E-vitamin samt nyponrosolja.  

LH cosmetics – Infinity Filter Loose Setting Powder “Medium” ELLER “Deep” 

Prisbelönt löspuder som mattar ner och ger huden en blurrande effekt samtidigt som du får en naturlig lyster. Som ett Instagramfilter jämnar den ut huden och minimerar synligheten av fina linjer, fixerar sminket och ger en mjuk, matt finish. Går att byggas på för att få ett mer täckande resultat. 

”Infinity Filter Loose Setting Powder” får du antingen i nyansen Medium eller Deep. För dig som har en mörkare hudton blir Deep perfekt för att fixera sminket med, och om du har en ljusare hudton kan du använda den som en lättare bronzer. Du kan även använda den för att fixera din krämbronzer.

GLOSSYBOX x LH cosmetics

LH cosmetics – Infinity Lip Gloss “Pastel Peach”

Krämigt läppglans som ger fin lyster med en lätt täckande finish. Innehåller återfuktande och vårdande ingredienser så som hyaluronsyra och E-vitamin. Läppglanset är lätt att bära, gör dina läppar mjuka och skyddar med hjälp av SPF 15. Du får den i nyansen ”Pastel Peach”, en subtil rosa som ger läpparna en oemotståndlig glans! 

GLOSSYBOX x LH cosmetics

LH cosmetics – Eyes Wide Open Eyelash Curler

Ögonfransböjare som enkelt och smidigt ger maximalt resultat. Böjda fransar öppnar upp blicken och får ögonen att se större ut. Kuddarna på ögonfransböjaren och den klämbara mekanismen tillsammans med det ergonomiska handtaget gör den bekväm och lätt att använda, med full kontroll.   

LH cosmetics – Infinity Power Lash Soft Volume Mascara ELLER Infinity Power Lash Lengthening  Mascara 

Mascara som gör att dina fransar ser både längre och fylligare ut. Innehåller pro-vitamin B, E-vitamin samt jojoba- och kokosnötsjolja som vårdar, återfuktar och stärker fransarna. Du får antingen Infinity Power Lash Soft Volume Mascara eller Infinity Power Lash lengthening Mascara. Infinity Power Lash Soft Volume Mascara ger fransarna mer volym medan Infinity Power Lash Lengthening Mascara ger ett ”dina fransar men längre”-resultat.  

Köp GLOSSYBOX x LH cosmetics Limited Edition här!

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


Louice Tapper Florén

Louice Tapper Florén

Skribent och expert