Hoppa till huvudinnehåll
Hår

STMNT: Nya hårvårdsfavoriten för män

GLOSSYBOX
Skribent och expert7 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile

Låt oss presentera STMNT, ett groomingvarumärke som utmanar branschen och skapar produkter som personifierar din look och ditt hår. Nu gör det entré i GLOSSYBOX och The Man Box.  

Köp The Man Box Northern Winter Edition för endast 199 kr här! 

Upplever du också att det främsta som finns i stylingväg när det kommer till mäns hår är ett torrt och tråkigt vax? Då är det dags att tänka om! STMNT har skapat tre olika kollektioner med stylingprodukter, alla innehållandes fem produkter var. Det gör att alla, oavsett frisyr och behov, kan hitta alternativ för att skapa bästa möjliga resultat. Utöver stylingprodukter har STMNT även skapat vårdande produkter som schampo, balsam och rengöringstvål.  

Se resten av innehållet i The Man Box The Northern Winter Edition här. 

STMNT: Professionella produkter för hår och kropp

STMNT är framtaget av tre barberare som ville utmana och skapa nytt, för att kunna ge dig en mer personifierad upplevelse, både hos frisören och hemma i badrummet, med professionella styling- och hårvårdsprodukter.  

I The Man Box decemberutgåva kan du enkelt introduceras till varumärket, då boxen innehåller två produkter. Läs mer om dem här:  

STMNT – Grooming Goods Volympuder som ger direkt volym genom att lyfta håret vid rötterna. Spraya mot hårbotten och arbeta in produkten med hjälp av fingrarna. STMNT är ett premium groomingmärke framtaget av tre professionella barberare. 

STMNT – Hair & Body Cleansing BarRengör hår, kropp, ansikte och händer med en och samma produkt! Den multifunktionella, fasta tvålen passar lika bra att använda hemma i duschen som att ta med i träningsväskan till gymmet. Med frisk doft av citrus och lavendel med tonkabönor.   

Köp The Man Box här! 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox