Hudvård

Har du pigmentfläckar? Då borde du testa den här nya hudvårdsserien!

Om du har pigmentfläckar och letar efter hudvård som är specifikt framtagen för just det – look no further! Cetaphil har nu lanserat ”Bright Healthy Radiance”, en hudvårdsserie som är tuff mot pigmentfläckar samtidigt som den är mild mot den känsliga huden. På bara fyra veckor kan du se att hudtonen blir jämnare!* 

Artikeln är i samarbete med Cetaphil som medverkar i GLOSSYBOX mars 2022.

Pigmentfläckar är ett vanlig hudtillstånd. Även om det är helt ofarligt kan många uppleva det som jobbigt. Det visar sig i form av mörka fläckar på huden vilket orsakar en ojämn hudton. Den främsta anledningen till pig- menteringar på huden stavas solexponering. UV-ljus i stora mängder, och speciellt om du slarvat med solskydd, kan ge upphov till fläckar som sedan är svåra att behandla. Utöver UV-ljus kan hyperpigmenteringar bland annat uppstå av hormonförändringar (som vid graviditet), miljöföroreningar och efter akne.

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 


Att vara gravid kan leda till pigmenteringar i hyn, på grund av hormonförändringar. 

Cetaphils hudvårdsserie Bright Healthy Radiance består av fyra milda och effektiva produkter som hjälper till att ge huden en jämnare hudton, naturlig lyster och glow. Den främsta hjälten i produkterna är Cetaphils Gentle Bright Technology bestående av niacinamid och strandlilja. Tillsammans utgör de en kraftfull kombination, utan att försvaga eller irritera hudbarriären.

Att skapa hudvårdsprodukter för känslig hud har varit Cetaphils främsta uppgift sedan lanseringen för snart 75 år sedan. Tillsammans med dermatologer har de tagit fram skonsamt rengörande och återfuktande produkter som skyddar mot de fem tecken som påvisar känslig hud: torrhet, irritation, strävhet, stramhet och försvagad hudbarriär.

Hudvårdsrutin med Bright Healthy Radiance

Brightness Creamy Cleanser, Brightness Refresh Toner, Brightening Day Protection Cream SPF 15, Brightening Night Comfort Cream

1. Rengör
Avlägsna makeup, smuts och döda hudceller med Cetaphils milda och krämiga ansiktsrengöring. En bra rengöring är starten för en hälsosam hud och förbereder huden för efterföljande produkter.
Brightness Creamy Cleanser, 179 kr/100 ml.

2. Boosta
Ge huden en frisk och fräsch känsla med mjukgörande och återfuktande toner. Applicera på bomullspad och svep över rengjort ansikte, alternativt häll några droppar i handflatorna och klappa in i huden.
Brightness Refresh Toner, 199 kr/150 ml.

3. Återfukta
Avsluta med en mjukgörande och återfuktande ansiktskräm. Dagkrämen innehåller SPF 15 medan nattkrämen är extra återfuktande. Båda bidrar till att minska befintliga mörka fläckar och ojämn pigmentering.
Brightening Day Protection Cream SPF 15, 239kr/50gBrighteningNightv Comfort Cream, 229 kr/50 g.

* vid användning av dag-/nattkräm två gånger per dag. 

Läs mer!
Så fungerar kollagenpulver för huden
Tips! Så applicerar du brun utan sol som ett proffs
GLOSSYBOX mars 2022: Unboxing Glossy Wonderland

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor