Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX februari 2024: Unboxing You are loved

GLOSSYBOX
Skribent och expert5 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile
Kan du inte heller vänta till GLOSSYBOX februari 2024 landar hemma hos dig? Vi förstår dig! Här avslöjar vi vad du kommer att få testa i månadens box! 

Inte redan en Glossie? Bli en del utav vårt skönhetsuniversum och testa nya beautyprodukter varje månad! Läs mer här! 

Februari är kärlekens månad – och det vill vi lyfta genom kärleken till dig själv. Under locket på månadens GLOSSYBOX hittar du bland annat den ultimata produkten för att ge händerna lite extra omtanke och även en lyxig parfym som för tankarna till en varm solnedgång.

 

Alla Glossies får testa fyra likadana produkter som är den perfekta mixen av makeup, hudvård och doft. Vilken den femte produkten blir – det är en överraskning tills du öppnar just din GLOSSYBOX.

Produkterna i GLOSSYBOX januari 2024:

Avant – Persian Sunset Eau De Parfum

Upptäck Avants Eau de Parfum med exotisk elegans. Det är omöjligt att inte känna solen på huden och sanden mellan tårna när du applicerar den varma doften "Persian Sunset". Bland toppnoterna hittar du röda bär kombinerat med apelsin och bergamott. Doftens hjärta består av karamell och blommor innan den träiga basen med tonkabönor och sandelträ gör sig till känna.

L'Occitane – Shea Butter Hand Cream

Shea Butter Hand Cream är berikad med 20% ekologiskt och fairtrade producerat sheasmör som återfuktar, ger näring och skyddar händerna. Handkrämen har en rik textur som absorberas enkelt och lämnar händerna mjuka och lena. Nu har tuben i fått en ny miljövänligare förpackning som består av att enda material som är enkel att återvinna.

Ciaté – Dewy Blush Glossy Cheek Tint

Flytande krämrouge som kombinerar ett dewy resultat med en subtil färgton. Formulerad med yuzu och drakfrukt som ger dig en fräsch och pigg look. Applicera en prick av produkten på baksidan av din hand och blanda ut tills du fått önskad mängd färg. Använd fingrarna eller en rougeborste och lägg produkten på kindäpplen och tona ut mot tinningarna.

Catrice – Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick

Läppstift som sitter på plats i upp till 12 timmar! Den perfekta följeslagaren under hela dagen, oavsett vad du har planerat. Lätt, flytande konsistens som är lätt att applicera, torkar snabbt och ger en matt finish. Tack vare moringasmör bibehålls läpparna mjuka och återfuktade.

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox