Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX mars 2024: Unboxing Time to Flourish

GLOSSYBOX
Skribent och expert5 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile

Vi längtar efter våren tillsammans med GLOSSYBOX mars 2024. Smygkika redan nu på vilka produkter du kommer hitta i boxen!  

I den specialdesignade marsboxen Spring Awakening – Time to Flourish hittar du beautyprodukter som hjälper dig att blomma ut i vår! Vad sägs om återfuktande hudvård från hypade La Roche-Posay, en skimrande ögonskuggspalett och väldoftande body cream?  

Inte redan en Glossie? Bli en del utav vårt skönhetsuniversum och testa nya beautyprodukter varje månad! Läs mer här!  

I mars får alla Glossies testa fyra likadana produkter – vilken den femte blir är en överraskning! Här nedan bjuder vi på spoilers!  

Bellapierre – 4 Colors Eyeshadow Palette "Purple Storm" 

Välpigmenterade skuggor som är lätta att tona ut. Med två skimrande och två matta skuggor som passar perfekt att mixa och matcha tillsammans eller att användas var för sig, både för en vardaglig och festlig makeup.  

Rituals – The Ritual of Sakura Body Cream 

Bästsäljande kroppskräm som får din hud att blomstra. Fyllig och lättapplicerad kräm som ger intensiv näring för en spänstigare och återfuktad hud. Innehåller antioxidanter, E-vitamin och centella asiatica för en otroligt mjuk hud. Med en ljuvlig doft av körsbärsblomma. 

La Roche-Posay – Toleriane Sensitive Creme 

Fuktgivande och lugnande ansiktskräm som ger 48 timmars intensiv fukttillförsel till huden. Lugnar omedelbart känslig hud och stärker hudbarriären. Minskar stramhet, brännande känslor eller stickningar, torrhet och tillfällig rodnad.  

 

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox