GLOSSYBOX

Här är produkterna i årets summer bag från GLOSSYBOX

Missa inte sommarens limiterade utgåva! I en specialdesignad necessär har vi packat ner åtta beautyfavoriter som gärna följer med dig på semesterns äventyr. Låt oss presentera GLOSSYBOX x The Flat Lay co. Limited Edition! 

En sommartradition vi gärna bibehåller här på GLOSSYBOX är att kunna leverera en limiterad sommarutgåva, fullpackad med beautyprodukter som passar extra bra för den varmare årstiden. I år är inget undantag! Förutom produkter från bland annat NIVEA, LH Cosmetics och Hawaiian Tropic kommer de även paketerade i en specialdesignad necessär.

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag så får du förtur och prenumerant-pris på våra limiterade boxar. Läs mer här!  

Necessären är en perfekt följeslagare på semestern då den inte bara är väldigt rymlig, utan även går att veckla ut och ställa upp när du kommer fram. Vi vet alla hur irriterande det är att gräva runt i necessären och aldrig hitta det vi behöver. Nu slipper du problemet – och får en tydlig översikt över hela innehållet samtidigt!

När lanseras GLOSSYBOX Summer bag 2022?

Låt nedräkningen börja! Den 9 juni lanserar vi sommarens limiterade utgåva i samarbete med brittiska The Flat Lay Co. Klockan 10:00 gäller för GLOSSYBOX-prenumeranter i Glossy Lounge och klockan 19:00 samma dag blir sommarnecessären tillgänglig för alla.

Vad kostar The Flat Lay Co. X GLOSSYBOX?

I den specialdesignade necessären hittar du åtta produkter (från bland annat NIVEA, LH Cosmetics och BTY by NA-KD) till ett värde över 900 kronor. Den perfekta sommarpresenten till dig själv eller någon du tycker om! Som GLOSSYBOX-prenumerant betalar du endast 349 kronor. Ordinarie pris för alla andra är 449 kronor.

Vad är The Flat Lay Co.?

I årets utgåva av vår limiterade sommarbox har vi teamat upp oss med brittiska The Flat Lay Co. som är riktiga proffs när det kommer till förvaring av beautyprodukter! Om du klickar hem sommarens utgåva får du inte bara åtta skönhetsprodukter till ett värde över 900 kronor – de är även packade i en specialdesignad necessär från just The Flat Lay Co. (som du inte kan få tag på någon annanstans!).  Här kan du läsa mer om The Flat Lay Co. och se deras stora utbud!

Vad innehåller årets Summer bag?

NIVEA – UV Face Luminous630 Dark Spot Control SPF50
Solkräm speciellt framtagen för den tunnare huden i ansiktet. Innehåller den patenterade ingrediensen LUMINOUS630 som effektivt behandlar pigmentfläckar, reducerar dess storlek och motverkar att nya uppstår. 

BTY by NA-KD – Lip & Cheek Stick
Multifunktionellt och lättapplicerat makeup-stick som du kan använda för både läppar och kinder. Den krämiga formulan ger en hälsosam lyster. Applicera direkt på huden eller över foundation. Du får testa en av två nyanser!

LH Cosmetics – Infinity Lip Gloss
Fukt, glans och skydd – i en enda produkt. Ett mjukt, krämigt och lystergivande läppglans som omsluter dina läppar utan att det känns kladdigt. Med SPF 15. Du får testa en av två nyanser!

Hawaiian Tropic – Satin Protection Lotion SPF15
Lätt och snabbt absorberande solkräm som mjukgör och ger huden fin lyster, samtidigt som den skyddar mot solens skadliga UVA- och UVB-strålar. Applicera rikligt över hela kroppen, 20 minuter innan solexponering.

Minetan – Rapid Recovery Body Lotion
Snabbverkande och återfuktande lotion för torr och trött hud. Berikad med hyaluronsyra och ceramider som återställer hudens fuktbalans och gör den mjuk och smidig.

Proclé Stockholm – Loen Hand Sanitizer
Högeffektiv handdesinfektion som innehåller återfuktande ingredienser som verkar för en snabb och effektiv handhygien och ytrengöring. Dödar bakterier och virus och innehåller ingen alkohol. Med doftnoter av bergamott, apelsinblomma, mossa och orkidé.

Löwengrip – Good to Go Dry Shampoo ”Jasmine & Amber”
Volymgivande torrschampo som ger håret stadga och textur. Absorberar överflödig olja från hårbotten och lämnar håret med en ren och fräsch känsla fram till nästa schamponering. Passar alla hårfärger och hårtyper.

Naobay – Low pH Hemp & Green Tea Cleanser
Det första steget i hudvårdsrutinen är rengöring. Formulerad för att skonsamt ta bort smuts, makeup och SPF utan att torka ut huden och bibehålla dess naturliga pH-balans.

If you snooze you loose! Bli en Glossy redan idag så får du förtur till lanseringen av GLOSSYBOX x The Flat Lay Co. Limited Edition! 

Tidigare Limited Edition-boxar:
Vi lanserar Generation GLOSSYBOX – se hela innehållet här
Det här innehåller GLOSSYBOX Mother’s Day Limited Edition 2022
Vad innehåller GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2022? Här är svaret!
Vi avslöjar hela innehållet i Löwengrip Limited Edition 2022

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor