Hoppa till huvudinnehåll
Makeup

Preppa läpparna: 3 enkla steg för hållbar makeup

GLOSSYBOX
Skribent och expert5 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile

Långvarig och hållbar läppmakeup på mjuka och återfuktade läppar? Ja tack! Ge dina läpppar lite extra kärlek och se omedelbart resultat. Vi guidar dig tillsammans med Catrice.  

Artikeln är i samarbete med Catrice som medverkar i GLOSSYBOX 2024.  

I Catrice stora sortiment finns många olika produkter för läpparna, så att du enkelt kan skräddarsy en rutin och de steg du behöver för att skapa den look du vill ha. Oavsett om det är dags för fest och det lilla extra eller om du letar efter den perfekta nyansen till vardags – Catrice hjälper dig på vägen!  

Inte redan en Glossie? Bli en del utav vårt skönhetsuniversum och testa nya beautyprodukter varje månad! Läs mer här! 

Många gånger räcker det gott och väl att bara applicera ett gloss eller läppstift och sedan vara good to go, men inte minst under vintern kan läpparna behöva lite extra kärlek innan det är dags att applicera makeup. Så här förbereder du läpparna på bästa sätt!  

Preppa läpparna

Med tre enkla steg får du en läppmakeup som sitter bättre och håller längre. Vi guidar dig!

1. Läppbalsam Utan återfuktade och mjuka läppar kommer efterföljande produkter varken sitta bra eller ge ett fint resultat. Med “Lip Lovin’ Nourishing Lip Balm” vårdas läpparna med sheasmör, hyaluronsyra och kokosolja. De har en subtil nyans och en behaglig vaniljdoft. Applicera flera gånger under dagen. Ger dessutom en glansig finish vilket gör att den även kan bäras på egen hand.  

Lip Lovin' Nourishing Lip Balm 

2. LäppennaMed en läppenna hindrar du läppstift och läppglans från att flyta ut utanför läpplinjen. Den hjälper även till att definiera din naturliga läppform, eller att ge intrycket av större läppar genom att appliceras precis utanför din naturliga läpplinje. En lipliner går även utmärkt att använda över hela läppen, antingen som bas för läppstift och läppglans eller på egen hand.  

Plumping Lip Liner

 3. Liquid lipstickEtt matt, flytande läppstift är vägen till en läppmakeup som håller i många timmar, även när du äter och dricker. “Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick” är lätt på läpparna, torkar snabbt och lämnar efter sig en mjuk och matt finish. Alla Glossies får testa i månadens box!  

Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick
I februari 2024 hittar alla Glossies "Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick" från Catrice i sin GLOSSYBOX. 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox