Hoppa till huvudinnehåll
Makeup

7 beautyhacks du måste testa under sommaren

GLOSSYBOX
Skribent och expert2 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
Under sommaren vill vi gärna att beau­tyrutinen går lite snabbare – även om vi är noga med att skydda hår och hud. Här är sju beauty­hacks vi använder oss av i juli!Vill du också testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Ta bort vattenfast makeup

Det är egentligen inget problem att avlägsna vattenfast makeup – det gäller bara att använda rätt produkter. Leta efter en ögonmakeupremover som är specifikt framtagen för vattenfast makeup. Även ansiktsrengöring i olja, balm eller micellärvatten med olja kan lösa upp vattenfast makeup (och går dessutom att använda i hela ansiktet vilket gör att du sparar plats i necessären).

Caudalie – Makeup Removing Cleansing Oil

Glow­droppar

Vi vill visserligen ha en fräsch lyster året om men på sommaren adderar vi gärna så mycket glow det bara går! Lystergivande makeup-droppar går att använda över hela kroppen. Dutta ut på ansiktets högsta punkter, blanda i din body lotion och applicera över benen eller förstärk nyckelbenen.

Pai Skincare – The Impossible Glow Bronzing Drops

Återapplicera SPF

Att smörja in sig med solskyddsfaktor innan du går utanför dörren är ett bra steg för att förbereda sig inför en härlig sommardag. Många tänker däremot inte på att solskyddet inte sitter kvar hela dagen, utan behöver fyllas på för att fortsätta ge det skydd som står på förpackningen. Om du vistas utomhus i direkt sol, är det varannan timme som gäller. Inte minst om du har badat eller svettats.

Garnier Ambre Solaire – Invisible Protect Mist SPF50

Multifunktionella produkter

Nuförtiden finns det många makeup-produkter som inte bara fyller ett syfte, utan går att använda på flera olika sätt. Det är inte bara smart när det kommer till antal produkter i sminkväskan utan också när du vill att det ska gå snabbt att sminka sig. Testa ett krämstick som du kan använda både på kinder, läppar och ögonlock.

Bobbi Brown – Pot Rouge for Lips & Cheeks

Skydda hår och hud

Hatt, keps eller någonting annat som både skyddar håret och skuggar huden är en utmärkt investering för sommaren. Det gör inte bara att du bevarar hårfärgen bättre utan också att du minskar risken för pigmenteringar och solskador i ansiktet. Självklart ska de även användas tillsammans med SPF. En superbra kombo för att skydda hud och hår!

Läs mer! Produkterna som får din beautyrutin att gå från vår till sommarHär är produkterna i årets summer bag från GLOSSYBOXRedaktören tipsar: Hudvårdsrutin för sommarhy

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox