Wellness

Boosta kroppen med vitaminer och mineraler – så vet du vilka just du behöver

Skräddarsydda kosttillskott – smidigt förpackade och levererade hem till dig. Det nya varumärket kindly ser till så att du får i dig just de vitaminer du behöver. Läs mer om hur det funkar här! 

Artikeln är i samarbete med kindly. 

Visste du att din livsstil direkt påverkar ditt näringsbehov? Om du till exempel tränar mycket kan behovet av B-vitaminer, magnesium och kalium öka. Stressiga perioder kan dränera näringsdepåerna och genom att inte få i sig alla näringsämnen via kost (om du exempelvis är vegan eller inte äter fet fisk) kan du behöva boosta din kropp med tillskott för en bättre vardag och för att bibehålla en god hälsa. 

Just kosten är den allra viktigaste källan till näring. Det är viktigt att få i sig en allsidig kost men beroende på hur det ser ut för just dig, kan kosten även skapa flera hål i ditt näringsintag. När vi går igenom olika stadier i livet kan också det påverka kroppen. Pubertet, graviditet och klimakteriet är tillfällen då du kan behöva se över om det är dags att komplettera din kost med vitaminer och mineraler. Även kön, ålder och gener påverkar ditt näringsbehov. 

Så hur vet du om det är någonting du behöver komplettera din kost med – och vad skulle det i så fall vara? Genom att göra kindlys hälsoquiz (helt gratis!) får du snabbt svar på vilka kosttillskott som passar just dig! Därefter kan du välja att signa upp dig på en månadsprenumeration där dina vitaminer och mineraler levereras hem till dig. Allt förpackade i komposterbara dagsposeringspåsar som dessutom kommer med ditt namn på sig. Det har aldrig varit enklare och roligare att boosta sin kropp med den extra näring den behöver!   

Därför borde du testa kindly:
1. Genom att besvara enkla frågor i kindlys hälsoquiz får du reda på vilka näringsämnen just du behöver vara mer uppmärksam på, samt i vilka doser du behöver dessa.
2. Du kan därefter skräddarsy ditt eget vitaminpaket som levereras hem till dig varje månad. Det går när som helst att avbryta prenumerationen utan bindningstid.
3. Kindly jobbar tillsammans med några av Sveriges vassaste nutritionister för att säkerställa kvalitetsprodukter som bidrar till bättre hälsa och välmående.
4. Kosttillskotten är smidigt förpackade i komposterbara dagsposeringspåsar med ditt namn på – det ska vara enkelt att få i sig de vitaminer och mineraler du behöver! 

Rabattkod kindly 2022:

Just nu får du 50 % rabatt på din första månad med kindly. Ange koden ”GLOSSY” i kassan hos gokindly.se. Gäller till och med 30/9 2022, ingen bindningstid. Funderar du på vilka vitaminer och mineraler just din kropp behöver? Gör först Kindlys hälsoquiz här helt gratis! 

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor