GLOSSYBOX

Vi avslöjar hela innehållet i Löwengrip Limited Edition 2022

GLOSSYBOX x Löwengrip Limited Edition är här! Upptäck en lystergivande och återfuktande hudvårdsserie – alla produkter i full size och förpackade i en specialdesignad box. Här kan du läsa mer om hela innehållet! 

Inte redan en Glossie? Signa upp dig här så får du ett extra förmånligt Glossy-pris på Löwengrip Limited Edition. 

Problemlösande och ambitiösa skönhetsprodukter, som du kan lita på. Med Löwengrip kan du förenkla din dagliga rutin med dess skonsamma och effektiva produkter. Genom vår limiterade box har du nu möjlighet att få testa några av deras hudvårdsprodukter – till ett riktigt bra pris!

Under locket hittar du hela fem full size-produkter från Löwengrips omtyckta serie Instant Glow. Precis som namnet avslöjar skapar de en omedelbar lyster samtidigt som de återfuktar och tar hand om huden. Värdet på hela den fantastiska upplevelsen är 1700 kronor, men du betalar betydligt mindre än så! 

När kan jag köpa GLOSSYBOX x Löwengrip Limited Edition? 

Ställ ditt alarm och planera för lansering den 24 februari 2022! Då lanserar vi äntligen vår limiterad box tillsammans med Löwengrip. Det är samma lanseringsdag som gäller oavsett om du är aktiv prenumerant eller inte. Däremot får prenumeranter förtur och kan köpa boxen redan kl 12:00, medan andra får vänta till kl 19:00. OBS! Med reservation för slutförsäljning.

Vad kostar Löwengrip-boxen? 

Som alltid när det kommer till våra lanseringar av limiterade boxar så lönar det sig att vara aktiv GLOSSYBOX-prenumerant (är du det inte, kan du enkelt blir det här), då priserna på dessa boxar då blir lägre. GLOSSYBOX x Löwengrip kommer kosta endast 349 kronor för prenumeranter och 499 kronor för övriga. Värdet på boxen är hela 1 700 kronor! 

Vad innehåller GLOSSYBOX x Löwengrip Limited Edition? 

Nu till det roligaste – att få presentera produkterna i boxen! I GLOSSYBOX x Löwengrip har vi packat ner hela Instant Glow-serien, där alla produkter är i full size. Med vår box får du med andra ord en hel hudvårdsrutin som återfuktar och ger huden omedelbar lyster. 

Löwengrip Instant Glow – Cleansing Foam
Djuprengörande rengöringsskum som effektivt tar bort smink och orenheter. Applicera valfri mängd produkt i dina händer och massera försiktigt in i huden med cirkulära rörelser. Addera vatten för att aktivera produkter och rengör din hud.
Värde: 275 kr/150 ml

Löwengrip Instant Glow – Facial Mist
När du behöver extra fukt under dagen finns Facial Mist där för att snabbt och effektivt balansera hudens pH-värde och ge lyster. Går också utmärkt att använda under din hudvårdsrutin som en återfuktande toner. Skin hack: Mista mellan varje produkt du applicerar för att säkerställa att produkterna appliceras på fuktig hud Det gör att huden kan ta emot produkternas innehåll på bästa sätt.
Värde: 259 kr/100 ml

Löwengrip Instant Glow – Serum Drops
Serum som förser huden med fukt, förbättrar hudens textur och ger ett återfuktat resultat med massor av glow. Häll ut några droppar i handflatan eller direkt på ansikte och dekollatega och klappa in efter rengöring. Följ upp med fuktkräm.
Värde: 429 kr/30 ml 

Löwengrip Instant Glow – Whipped Cream
Lugnande och återfuktande ansiktskräm. Stimulerar kollagensyntesen och jämnar ut hudtonen. Innehåller mikro-shimmer som boostar hudens naturliga glow. Lämnar huden återfuktad och plumpad.
Värde: 395 kr/50 ml 

Löwengrip Instant Glow – Day Mask
Upptäck en hydbrid av primer och lättviktig fuktkräm i Löwengrips innovativa Day Mask. Går att använda på flera sätt beroende på din hudtyp och vad som passar just dig bäst. Ger huden en fin lyster direkt vid applicering då den innehåller mikro-shimmer. Boostar och ger näring!
Värde: 349 kr/75 ml 

If you snooze you loose – signa up dig på GLOSSYBOX idag för att inte missa den här unika boxen! 

Tidigare Limited Edition-boxar:
GLOSSYBOX Limited Edition Julbox 2021
Guide till GLOSSYBOX Black Friday 
Allt du vill veta om ELLE x GLOSSYBOX Limited Edition

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor