Hudvård

Rengör ansiktet med bubblande cleansing bar

En ansiktsrengöring i fast form och med förpackning helt utan plast. NIVEAs MagicBAR  är en cleansing bar som värnar om både din hy och miljön.

Artikeln är i samarbete med NIVEA som medverkar i GLOSSYBOX juni 2022.

Du har säkert hört att det är ett big no no att tvätta ansiktet med tvål, då det torkar ut huden. NIVEAs MagicBAR må vara väldigt lik en hårdtvål i utseendet men där slutar likheterna. Själva formulan skiljer sig nämligen från den du använder till händer och kropp och är pH-optimerad för att passa huden just i ansiktet. Det gör den till en perfekt ansiktsrengöring för att avlägsna smink, smuts och SPF. Du behöver bara tillsätta vatten, löddra upp tvålen, massera in skummet över ansiktet och skölja av. Enkelt och snabbt, vilket gör den till en optimal följeslagare under semesterresor och i sommarstugan!

I GLOSSYBOX juni hittar några Glossies NIVEAS MagicBAR ”Radiance” i sin box.

MagicBAR kommer i tre olika utföranden för att passa olika hudtyper och behov. Den blåa ”Refreshing” ger en uppfriskande känsla medan den rosa ”Radiance” ger extra lyster. Den svarta ”Exfoliating” innehåller aktivt kol för att djuprengöra och exfoliera huden.

Produkten är en del av NIVEAs första certifierade naturliga produktserie, med certifiering från Ecocert Cosmos Natural. Varje bar består av 99-100 procent naturligt ursprung med en vegansk formula. Förpackningen är dessutom helt utan plast och är gjord i återvinningsbar kartong. Du sparar både på miljön och plats i badrumsskåpet med MagicBAR!

Läs mer!
Så skapar du sommarglow med ansiktsolja
GLOSSYBOX juni 2022: Unboxing Summer Rendezvous

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor