GLOSSYBOX

Vad innehåller GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2022? Här är svaret!

Det finns vissa traditioner vi på GLOSSYBOX håller lite extra hårt på – som vårt årliga påskägg till exempel. I år kommer det i en helt ny design och med bättre innehåll än någonsin (om vi får säga det själva!). Läs mer om GLOSSYBOX Easter Egg 2022 här! 

Inte redan en Glossie? Signa upp dig här så får du ett extra förmånligt Glossy-pris på Easter Egg Limited Edition. 

Under året lanserar vi på GLOSSYBOX flertalet limiterade boxar, utöver de som ingår i månadsprenumerationen. Ett av det mest populära är utan tvekan påskägget som de senaste åren har sålt slut väldigt snabbt (med andra ord: vänta inte för länge om du vill skämma bort dig själv eller någon annan med ett fullpackat skönhetsägg i år!). Årets upplaga har en ny design och är större än någonsin. Vi hoppas att du gillar det lika mycket som vi gör, och att du sparar ägget och använder det flera år framöver (det passar toppen att även fylla med godis!).

När kan jag köpa GLOSSYBOX Easter Egg 2022?

Ladda upp för påsken redan i slutat av mars, vi lanserar nämligen vårt populära beauty-ägg tisdagen den 29 mars, klockan 10:00. Som aktiv GLOSSYBOX-prenumerant kommer du självklart premieras genom att få tillgång till vår förtidslansering som drar igång redan fredagen den 25 mars klockan 10:00 i Glossy Lounge.

Vad kostar Easter Egg Limited Edition?

Om du är aktiv prenumerant eller inte avgör även vad påskägget kommer att kosta. Om du är en Glossie ligger det rabatterade priset på 349 kronor. Är du inte prenumerant, men gärna vill lägga vantarna på ägget ändå, kommer det att kosta 449 kronor. Med reservation för slutförsäljning.

Golden Ticket GLOSSYBOX Easter Egg 2022

Precis som förra året, har vi även den här gången packat ner en Golden ticket i några av påskäggen. Om du hittar den gyllene biljetten i ditt ägg innebär det att du, utöver alla andra produkter, även har vunnit “Radiant Glow Brush Set” (värde 915 kronor) och “Conditioning Lip Mask” (värde 195 kronor) från Sigma. De prisvinnande makeup-borstarna kommer i en lyxig necessär och kommer ta din sminkrutin till nästa nivå!
* påskäggen innehållandes golden ticket skickas slumpvis till de som beställer Easter Egg Limited Edition.

Vad innehåller GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2022?

LH Cosmetics – Lip Crayon, LH Cosmetics – Crayon Sharpener Sharpe Diem
För första gången i GLOSSYBOX – LH Cosmetics! Det svenska makeup-varumärket är inriktade på multifunktionella produkter som låter dig fritt upptäcka olika looks och uttryckssätt. I vårt Easter Egg hittar du en av fem nyanser av “Crayon” i kombination med en pennvässare, som du kan använda till alla sorters makeup-pennor.

 

Filorga – Time-Filler Correction Cream, St.Tropez – Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist
Återfuktad och solkysst hy – ja tack! Filorgas “Time-Filler Correction Cream” fokuserar på att minimera rynkor och fina linjer. Med St.Tropez tropiskt doftande ansiktsmist får du en perfekt gyllende hudton på bara fyra till åtta timmar.

 

Xlash – Eyelash Serum, Inc.redible – Jammy Lips Lacquer Lip Tint
Under våren väljer vi gärna läpprodukter som ger en skir nyans och adderar extra glans. I GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition får du testa “Jammy Lips Lacquer Lip Tint”. Kombinera med maxade fransar tack vare Sveriges mest sålda ögonfransserum från Xlash, “Eyelash Serum”. Applicera produkten dagligen under en månad för att uppnå full effekt.

 

Mavala – Mini Nail Polish, Depend – Perfect Eye Artificial Eylashes
Mavalas “Mini Nailpolish” har sedan 1962 levererat nagellack i mindre format och trendiga kulörer. I årets påskägg får du testa en av fem nyanser som passar perfekt för våren. För extra spring fling-feeling, addera lösögonfransar från Depend.

If you snooze you loose – signa up dig på GLOSSYBOX idag för att inte missa vårt påskägg! 

Tidigare Limited Edition-boxar:
Vi avslöjar hela innehållet i Löwengrip Limited Edition 2022
GLOSSYBOX Limited Edition Julbox 2021
Guide till GLOSSYBOX Black Friday 
Allt du vill veta om ELLE x GLOSSYBOX Limited Edition

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor