GLOSSYBOX

Det här innehåller GLOSSYBOX Mother’s Day Limited Edition 2022

Snart lanserar vi vår årliga Mother’s day-box. Nyfiken på vad den innehåller? Läs vidare för att få veta vilka åtta härliga produkter du hittar i boxen! 

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag så får du förtur och prenumerant-pris på våra limiterade boxar. Läs mer här!  

En av våra återkommande (och omtyckta!) limiterade boxar här på GLOSSYBOX är vår Mother’s Day Limited Edition. Självklart kommer vi inte att göra ett undantag den här våren heller – utan lanserar en härlig utgåva där du kan välja mellan en blå eller persikofärgad box. 

Med vår morsdag-box vill vi hylla alla mammor, och alla andra kvinnor, som på något sätt lagt ner sin tid och kärlek på andra. Det minsta vi kan ge tillbaka är en box fylld med härliga skönhetsprodukter – perfekt för att skämma bort en kvinna i ditt liv (ja, det är helt rimligt att även unna sig själv!). 

Vad kostar GLOSSYBOX Mother’s Day Limited Edition 2022? 

Vi har två priser för boxen. Om du är aktiv GLOSSYBOX-prenumerant får du som alltid ett extra förmånligt pris och kan klicka hem den för endast 349 kronor. Ordinarie pris, som alla andra kan handla för, är 449 kronor. 

När lanseras GLOSSYBOX morsdag-boxen? 

Ställ ditt alarm och skriv upp 25 april klockan 10 i kalendern! Då startar förturslanseringen i Glossy Lounge för våra prenumeranter. Vår generella säljstart, för alla, är sedan den 29 april klockan 10. 

Vad innehåller Mother’s Day Limited Edition? 

Maria Nila – Dry Shampoo 

Fräscha upp hårbotten och håren mellan tvättarna med ett lätt torrschampo i sprayform som absorberar fett från hårbotten och ger en känsla av nytvättat hår. 

Filorga – Oxygen-Glow Mask 

Expressmask som omedelbart suddar ut ojämnheter i huden och boostar lystern. Perfekt för trött hud, ojämn hudtextur, fina linjer och torrhet. 

Benefit Cosmetics – They’re real! Magnetic Mascara
Upptäck Benefit Cosmetics extremt förlängande mascara som får fransarna
att se upp till 40 procent längre ut! Den innovativa mascaraborsten har en magnetisk kärna som förlänger fransarna från rot till spets.

Nuxe – Merveillance Lift Firming Powdery Cream
Upplev omedelbara resultat tack vare dess pudriga “filler”-textur som har en lyftande effekt på huden samtidigt som den fyller ut fina linjer. Skapar en naturligt utsuddande effekt för felfri finish. 

Le Mini Macaron – Gel Polish
Gör din egna gelmanikyr på hemmaplan (eller ta med lacket till salongen nästa gång)! Med innovativ 3-i-1-formula som kombinerar baslack, täckfärg och topplack i ett får du en lyxig manikyr, med lång hållbarhet och glans, på bara 15 minuter! 

Le Mini Macaron – Moisturizing Hand Mask
Dina händer får ständigt utstå påfrestningar som torkar ut huden och nagelbanden, så passa på att skicka händerna på ett mini- spa på hemmaplan med en återfuktande handmask. 

James Read – H20 Tan Drops Face
Ge huden en gyllene lyster året om! De koncentrerade brun utan sol-dropparna har en lätt, vattenbaserad formula som du mixar tillsammans med din fuktkräm.

Clarins – Beauty Flash Balm
Boosta huden med Clarins ikoniska “askungekräm”. Reducerar trötthetstecken, stramar upp huden och ger mjuk lyster. Perfekt inför en lång arbetsdag eller som uppfräschare inför kvällen. Idealisk under makeup för att ge ett långvarigt och jämnt resultat. 

Ladda upp inför vår limiterade box genom att redan nu bli GLOSSYBOX-prenumerant så att du får tillgång till lanseringen före alla andra och dessutom till ett extra bra pris. Läs mer här!

Tidigare Limited Edition-boxar:
Vad innehåller GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2022? Här är svaret!
Vi avslöjar hela innehållet i Löwengrip Limited Edition 2022

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor