GLOSSYBOX

Vi avslöjar hela innehållet i GLOSSYBOX Limited Edition Julbox 2021

GLOSSYBOX Christmas Limited Edition julbox 2021 är här! Den bästa julklappen till en beautyintresserad kompis, partner, syskon eller förälder (om vi får säga det själva!). Här kan du läsa om vad GLOSSYBOX Christmas julbox 2021 innehåller och vad den kostar! 

Inte redan en Glossie? Signa upp dig här, så får du ett extra förmånligt Glossy-pris på julboxen.

Det är få saker som ger lika mycket julstämning (i alla fall enligt oss) som när GLOSSYBOX limiterade julbox gör entré! Fylld till bredden med makeup och hudvård som får alla skönhetsintresserades hjärtan att slå lite snabbare så fort du lyfter på locket. I år har nissarna jobbat extra hårt i vår verkstad för att kunna addera åtta superfina och högkvalitativa produkter till vår Limited Edition Julbox 2021. Självklart ska vi gå igenom dessa nedan, så att du (om du vill ha spoilers) kan läsa på och längta efter innehållet. För självklart är boxen inte bara en utmärkt julklapp till andra – passa på att klicka hem en till dig själv också! 

När kan jag köpa GLOSSYBOX Limited Edition julbox 2021? 

Den viktigaste infon först – redan den 25 oktober är det dags att börja planera inför årets julklappsköp. Det är nämligen då vi öppnar dörrarna till försäljningen av vår limiterade julbox. Datum gäller dock enbart för aktiva GLOSSYBOX-prenumeranter. Alla andra får vänta till 28 oktober, med reservation för att sluförsäljning kan ha skett innan dess. 

Klicka dig vidare här för att beställa boxen! 

Vad kostar årets julbox? 

399 kronor är årets Glossy-pris på boxen! Är du däremot inte aktiv prenumerant sedan tidigare kommer den istället att kosta 499 kronor. Psst! Om du signar upp dig senast den 24 oktober så kan du köpa julboxen för prenumerant-pris! 

Vad innehåller GLOSSYBOX Christmas julbox 2021? 

Nu till det allra roligaste, att äntligen få berätta mer om vad vi har packat ner i årets upplaga av den uppskattade julboxen! De åtta produkterna kommer i både full size och lyxig travel size, självklart förpackade i en superfin box som inte behöver något inslagspapper för att bli en superfin present under granen. 

Vill du inte se några spoilers innan du beställer? Klicka dig direkt vidare här istället! 

Milk Makeup – Lip + Cheek Mini Stick

Lip + Cheek, i nyansen “Werk”, är ett skimrande stick i dusty rose som är enkelt att applicera då du med hjälp av värmen från dina fingrar kan tona ut produkten och få ett naturligt och uppiggande resultat för kinder och läppar. Den krämiga formulan är berikad med mangosmör och avokadoolja som återfuktar och gör att färgen tonas ut och smälter in i huden. 

Peter Thomas Roth – Potent-C Power Serum

När det kommer till att bekämpa fina linjer, jämna ut hudtonen och trolla fram mer lyster är C-vitamin en riktig superingrediens. I Potent-C Power Serum hittar du kraftfulla tetrahexyldecylaskorbat. Det är en stabil form av C-vitamin, en vetenskapligt banbrytande ingrediens som är 50 gånger kraftfullare än traditionellt C-vitamin. I kombination med ytterligare två effektiva antioxidanter, E-vitamin och ferulinsyra, förstärks effekten. 

Löwengrip – Skin Reboot Cleansing Oil 

Starta din hudvårdsrutin med en oljebaserad cleanser som rengör på djupet och efterlämnar en mjuk och återfuktad känsla. Skin Reboot Cleansing Oil från Löwengrip är en oljebaserad rengöring med solrosolja och triglycerid. Vid kontakt med vatten förvandlas oljan till en mjölkaktig emulsion som rengör på djupet och lämnar huden mjuk och återfuktad. 

Bioeffect – Imprinting Hydrogel Mask 

Skäm bort din hud med en gel-mask som återfuktar på djupet och plumpar huden. I kombination med BIOEFFECTS serum förstärks effekten av EGF, som stimulerar kollagenproduktionen. Öppna förpackningen och veckla ut masken. Avlägsna den genomskinliga filmen och lägg masken på ansiktet med den släta gelsidan nedåt. Ta bort det vita ytskiktet på maskens framsida. Låt verka i 15 minuter, ta bort och massera in eventu- ellt kvarvarande serum i huden. 

HUDA Beauty – Matte & Metal Melted Shadows 

Det behövs inte alltid en stor palett för att skapa en komplett ögonmakeup. Med Matte & Metal Melted Shadows, signerad Huda Beauty, i nyansen “Faux-Fur & Bamboo Hoops” kan du snabbt och enkelt skapa allt ifrån en subtil vardagslook till en mer skimrande festmakeup. På ena sidan av produkten finns en matt, beige ton i sammetsfinish. Den pigmenterade skuggan håller oljiga ögonlock i schack och sitter i upp till 12 timmar. 

James Read – H2O Tan Mist 

Brun utan sol är inte bara aktuellt på sommaren, även under årets kallare månader kan huden behöva piggas upp av en varm solkysst nyans. Knepet för att få till en så naturlig ton som möjligt, och som även passar årstiden extra bra, är att använda en brun utan sol-mist. H20 Tan Mist från James Read är en transparent, rosvattenbaserad ansiktsmist som gradvis bygger upp en lätt BUS-effekt samtidigt som den boostar huden med fukt. 

Josephine Cosmetics – The Flawless Liquid Highlighter 

Från glåmig till glow – i ett enda svep! När vintern gör entré kan det där naturliga sommarglowet kännas långt borta. Men lyster går enkelt att addera till huden – inte minst i form av makeup. Med Joséphine Cosmetics guldskimrande highlighter, i nyansen “Claire”, får du snabbt en dewy finish på ansiktets högsta punkter. 

Clarins – Lip Milky Mousse 

Låt oss presentera din nya följeslagare i handväskan! Clarins Lip Milky Mousse är enkel att applicera och sveper in dina läppar i en mjuk, rosa nyans. Den krämiga formulan är berikad med persikomjölk som ger fukt och näring till läpparna och den behändiga tuben är perfekt att stoppa ner i handväskan och ta med för att återapplicera vid behov. 

If you snooze you loose: Beställ GLOSSYBOX Limited Edition Julbox 2021 här! 

Tidigare limited edition-boxar under 2021:
Allt du vill veta om ELLE x GLOSSYBOX Limited Edition
GLOSSYBOX x ELEMIS: Allt du behöver veta om vår exklusiva limited edition-box
GLOSSYBOX Summer Bag Limited Edition: Din ultimata sommarnecessär
GLOSSYBOX Mors dag 2021: Lansering och spoilers
Allt du behöver veta om Easter Egg Limited Edition 2021

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor