GLOSSYBOX

Guide till GLOSSYBOX Black Friday 2021

Årets stora shoppingevent, Black Friday, väntar runt hörnet! Vi på GLOSSYBOX har självklart laddat upp med extra bra erbjudanden under vår Pink Week. Här kan du läsa allt du behöver veta om GLOSSYBOX Black Friday 2021! 

Att Black Friday börjar närma sig har nog inte gått någon förbi. Det som började som en shoppingdag har snabbt utvecklats till en hel vecka av supererbjudanden – vilket gör att det kan vara svårt att hålla koll på allt som händer under veckan. Därför har vi satt ihop en guide till Black Friday 2021 (som vi kallar för Pink Week) hos oss på GLOSSYBOX. Självklart vill vi behålla en del hemligt (det är ju en del av det roliga, eller hur?) men redan nu har vi några inplanerade treats som vi kan avslöja för er!

Vill du ha tillgång till alla erbjudanden före alla andra och dessutom få ett extra förmånligt pris? Då lönar det sig att vara GLOSSYBOX-prenumerant! Läs mer och signa upp dig här! 

Obs! Inlägget uppdateras löpande – kika in igen för fler erbjudanden hos GLOSSYBOX under Black Friday. 

GLOSSYBOX Black Friday 2021 Limited Edition

Om vi kommer att lansera en limiterad box för Black Friday? Svaret är ja! Den specialdesignade boxen är fylld med 10 Glossy-favoriter och självklart har den ett riktigt pangpris! Värdet är hela 1 100 kr (men som aktiv GLOSSYBOX-prenumerant kostar den bara en bråkdel av det priset!) Lanseringen av GLOSSYBOX Black Friday Limited Edition går av stapeln den 26 november kl 00:00. Logga in på Glossy Lounge och lägg vantarna på din box innan vi släpper boxen till alla, 12 timmar senare. Förra året sålde den däremot slut på några timmar, så vänta inte för länge om du vill unna dig en fin beautybox!
Läs mer och beställ här! 

GLOSSYBOX Black Friday 2021 Adventskalender

Har du ännu inte lagt vantarna på årets adventskalender? Då är det dags nu! Under Pink Week får du nämligen 20 procent rabatt på GLOSSYBOX adventskalender 2021. Kalendern är fylld med lyxiga skönhetsgåvor till ett värde över 5 400 kronor. Vill du kika på några spoilers? Klicka här! 
Läs mer och beställ här! 

GLOSSYBOX Black Friday 2021 Skincare

Behöver du fylla på lagret av GLOSSYBOX Skincare, eller har du ännu inte upptäckt vår egna hudvård? Då är Black Friday ett ypperligt tillfälle! Det kommer nämligen dyka upp en limited edition-box enbart fylld med GLOSSYBOX Skincare – självklart till ett väldigt förmånligt pris! Är det specifika produkter från GLOSSYBOX Skincare du är ute efter? Sortimentet kommer såklart även rabatteras under veckan!
Läs mer och beställ här! 

GLOSSYBOX Black Friday 2021 Throwback Sale

Throwback Sale innebär att du kan fynda tidigare boxar, som det annars inte går att få tag på längre. Det är också boxar som tidigare bara varit tillgängliga i andra länder men som nu går att köpa även här i Sverige. Erbjudandet kommer dock i begränsad upplaga – när boxarna är slut är de slut. Håll utkik på Glossybox.se med start 26/11 2021. Psst! Köper du fler sparar du mer!
Läs mer och beställ här! 

Vill du inte missa några erbjudanden under GLOSSYBOX Black Friday? Kika in här på bloggen snart igen och följ oss på Instagram här!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor